Tørretumbler test: Her er de bedste på markedet

Står du også og mangler en tørretumbler til dit hus eller din lejlighed, og synes du også, det kan være svært at finde ud af, hvilken en du skal vælge? Du behøves snart ikke længere at være tvivl, for her kommer der en kort oversigt og en tørretumbler test, hvor mange populære modeller beskrives.

Skalaen ABCDEFG

For det første, så er det vigtigt at slå fast, hvilken skala man kigger efter, når man taler om årligt vandforbrug. Inden for tørretumblere, så er det bedst at ligge på en A, og derefter går det nedad. Nu er det på plads, så du kan forstå, hvad det betyder, når en tørretumbler bliver givet et bestemt bogstav.

Energiklasse

Det er også vigtigt, at man forstår, at der er forskellige energiklasser, man kan inddele de forskellige tørretumbler i. Den går fra C til A++, og som du kommer til at se, så findes der altså tørretumbler med meget forskellige energiklasser.

Det billigste

Det første der skal kigges på i denne tørretumbler test, er de tørretumblere, man kan få til en skarp pris. Det kan jo godt være, at det er det, du går allermest op i – og det er helt fair, hvis det er tilfældet. Der findes to tørretumblere, som der skal fremhæves, når man taler om en god pris. De kommer her:

CANDY CSC8LF-S

En CANDY CSC8LF-S kan du få for en skarp pris til blot 1999 kr., og så måler den en C’er på det årlige vandforbrug. Det er altså ikke den bedste, når det kommer til årligt vandforbrug, men et er den allerbilligste tørretumbler, der kommer med i denne test! Selvom den er billig, så har den 561 kWh. Den kan tage op til 8 kg. tøj ad gangen, så den er også god til at tørre meget. Den ligger på energiklasse B.

Electrolux EDE1072PDW

En Electrolux EDE1072PDW kan du købe for en skarp pris til bare 2499 kr. Den er, ligesom den anden billige tørretumbler, ikke det mest energivenlige valg, og den er også kun af energiklasse C. Det kan dog stadig være, den er det helt rigtige valg for dig. Den kan tage op til 7 kg. tøj ad gangen.

Bedst energimæssigt

Det var de mest billige tørretumbler. Nu kommer de tørretumblere, der er af den bedste energiklasse, og det behøves faktisk heller ikke at være helt dyrt. De koster dog lidt mere end de forrige to.

Bosch WTW8758LSN

En Bosch WTW8758LSN koster 3888, men her får du også en tørretumbler, der er af energiklasse A++ – det bliver altså ikke bedre! Den kan tørre op til 8 kg tøj ad gangen, så der er plads til masser. Den måler også A på skalaen over årligt vandforbrug.

Miele TDB220WP

En Miele TDB220WP koster 4997 kr., så den er lidt dyrere end de andre tørretumblere. En er af energiklasse A++, så her får du altså også en virkelig energivenlig tørretumbler. Den kan tørre op til 7 kg tøj ad gangen. Nu har du forhåbentlig et godt overblik over, hvilken tørretumbler du skal vælge til dit hjem.

Comments are closed.