Svært ved at finde gaver? Du er ikke alene!

Der er rigtig mange, (særligt mænd) der har svært ved at finde på gode gaver til kvinder. Derfor har vi samlet nogle forslag til, hvad du kan købe til din kæreste, mor, søster eller gode veninde på hendes særlige dag.

Man går aldrig helt galt i byen med tøj

Selvom nogle kvinder kan være svære at købe tøj til, så behøves det virkelig ikke gøres sværere, end det er! Du kender kvinden, du skal købe til. Derfor kender du også hendes stil, yndlingsmærker eller hendes sædvanlige go to’s. Elsker hun fx at gå i en flot sort kjole? Så er det ligetil at finde en stilren sort cocktail kjole på nettet, som vil klæde de fleste kvinder.

Mange kvinder er også glade for badekåber, varme uldsommer, hjemmesko, eller en god varm sweater til aftenen foran pejsen. Mulighederne er uendelige. Hvis du sætter dig ned og tænker over det, vil du helt sikkert komme i tanke om et stykke beklædning, som er ”typisk hende”, og som du tit ser hende gå i. Er du helt fortabt stadig, så spørg hendes trofaste veninder, som altid er med på shopping turene. Så er du garanteret at købe et stykke tøj, som du ved, hun kan lide.

Hjemmelavede personlige gaver

Intet siger: “Du er betydningsfuld for mig” mere end en hjemmelavet personlig gave. Det viser, du har taget dig tiden og kreativiteten til at lave noget specielt til personen, i stedet for at blot købe en gave online.

Et eksempel på en god hjemmegave til sin mor kunne eksempelvis være et gavekort til at få slået græsset, klippet hækken, eller andet arbejde, som du ved, at hun helst vil slippe for. Er gaven til en kæreste kunne det være et klippekort til massage, en tur i biografen eller en hjemmelavet middag med stearinlys. Det vil enhver kvinde elske, det kan jeg love dig for!

Lyt til hvad hun siger i hverdagen og skriv ned

Kvinder siger ofte, de ikke ønsker sig noget. Især når de kommer op i alderen. De bliver glade, fordi det er ”tanken”, der tæller. Men oftest går småting i stykker i hverdagen, eller også manglede man lige et helt specielt køkkenredskab eller ser en reklame i fjernsynet. Der er altid et eller andet, som man taler om i hverdagen, at man mangler. Men når ens fødselsdag nærmer sig, har man glemt alt om det.

Du kan derfor med fordel gøre det til en vane at have en lille note på din telefon, hvor du skriver ned hver gang, hun brokker sig over, der er kommet et hul i hendes nye Levi’s bukser, eller hun mangler dit og dat. På den måde får du både givet hende en gave, som hun virkelig kan bruge, samtidig med du slipper for at stresse med at finde en gave op til fødselsdagen. Du har nemlig været på forkant.

Jeg håber, du kunne bruge mine råd. Uanset hvad du vælger, så vil fødselaren uden tvivl blive glad!

Comments are closed.