Så det tid til nye vinterdæk

Det har været koldt herhjemme i noget tid nu. Det betyder, at det er ved at være tid til at få vinterdæk på stationcaren. Jeg har været efter Bent i nogle uger med at vi skulle have bestilt tid hos en mekaniker, men som I nok kender det, så har mænd det med at udskyde alt til ”senere”.

Han har altid skulle både det ene og andet, og sagt han ville få styr på det næste uge. Til sidst kunne jeg se, at de lovede minusgrader den kommende uge, og så ville mor Olsen her altså ikke tage nogle chancer. Vi kører trods alt med børnene frem og tilbage hver dag.

Så jeg lavede en hurtig rundspørgen hos vores venner og bekendte, og hørte dem hvor man lige kunne få den bedste pris på dækskifte, hvor det samtidig blev gjort hurtigt og effektivt. Jeg er ikke den mest tålmodige kvinde i verden, og jeg har altid en stram tidsplan, så det sidste jeg orkede var at sidde længe i et lummert venteværelse med langsomme mekanikere, der var deres timeløn lidt for bevidst.

Padborg Dækcenter is the place to go!

Jeg hørte fra flere veninder og kollegaer, at de altid fik skiftet dæk og fælge hos Padborg Dækcenter. Det er en små 20 kilometer væk fra os, men for en god pris og en god service kører man gerne lidt længere, tænkte jeg. Jeg havde trods alt meget, jeg skulle nå den dag.

Så jeg greb telefonen og ringede op, og fik en flink mand i røret. Han forklarede mig, at vi bare kunne komme forbi i morgen omkring middag, så skulle de med glæde skifte vores vinterdæk, så vi ikke skulle være utrygge ved at køre, når frosten kom næste uge. Så nemt kunne det gøres – og mig som troede det ville blive et større puslespil at få til at gå op, når jeg ringede i sidste øjeblik.

Afsted til Padborg og få skiftet dæk  

Dagen efter kørte jeg så stationcaren til Padborg Dækcenter, hvor jeg blev mødt af de sødeste mekanikere, der stod klar til at tage imod mig. De kiggede på mine dæk, og sagde de trængte godt nok til en kærlig hånd, og så grinede vi lidt af det.

Lynhurtigt fik de bilen op på rampen og skiftet til helt nye, lækre vinterdæk. Jeg nåede knap nok ind og få en kop kaffe i venteværelset, så var bilen klar igen. Det kalder jeg god og effektiv behandling. De tog det meget bogstaveligt, da jeg sagde, jeg ikke havde tid til at vente ’hele dagen’.

Helt i chok over prisen!

Da vi skulle afregne kom det største chok af alle – prisen. Nu plejer det godt nok at være Bent, der står for vinterdæk til bilen, men jeg er 100% sikker på, at prisen var langt højere de andre steder, vi har fået det gjort i tættere på.

Jeg kørte derfra med en god fornemmelse i maven og følte, at bilen lå rigtig godt på vejen, selvom det ikke engang var blevet glat eller koldt endnu. Sikke en hurtig og effektiv behandling, og ikke mindst fantastisk pris.

Så hvis du sidder derhjemme og mangler et professionelt dækcenter til at skifte dæk eller fælge på jeres bil, så kan I få den absolutte bedste pris på dækskifte hos Padborg Dækcenter. Vi er utrolig tilfredse, og det er helt sikkert også dem, der skal sætte nye fælge på. Det kan Bent sjovt nok godt finde tid til at få fikset.  

Comments are closed.