Økologisk babytøj til piger og drenge

Klimaet er noget, der bestemt bliver diskuteret i disse tider. Det er et punkt, mange har stærke holdninger til og gerne vil se noget forandring. Derfor ses der også en stigning af at få indblandet mere bæredygtighed ind i hverdagen og dermed selv prøver at tage aktion. Både mad og transport er flere begyndt at gøre mere klimavenligt, men også tøjindustrien kan mærke det. Derfor ses der nu også en opblomstring af bæredygtigt og økologisk tøj. Det fås efterhånden i alle størrelser og former, og er derfor også muligt at få til de små pus. At iklæde børnene i organisk og bæredygtigt tøj allerede fra de mindste år er en fantastisk idé.

Økologisk babytøj i lækker kvalitet

Når det kommer til babytøj, bør man ikke gå på kompromis. Det er dog også nemt at finde lækkert, økologisk babytøj i god kvalitet, der matcher det almindelige babytøj, der forhandles. Når man kigger efter økologisk og bæredygtigt tøj, er det derfor vigtigt at spejde efter om det er GOTS certificeret. GOTS står for Global Organic Textile Standard og angiver, når tøjet lever op til de økologiske standarder. Med økologisk babytøj certificeret med GOTS, kan du nemt lade dit barn lege rundt med god samvittighed i maven.

Kun fantasien sætter grænser

Ikke nok med, at tøjet er af samme høje kvalitet, så er det også muligt at finde meget forskellig slags tøj. Den gængse opfattelse af bæredygtigt tøj, er kedeligt og ensfarvet. Sådan er virkeligheden dog ikke. Det er muligt at shoppe flere forskellige mønstre og farver. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Der derfor ikke tale om, at det skal være en klods om benet at shoppe bæredygtigt og økologisk tøj, hvis man gerne stadig vil være moderigtig. Det handler om at kende de helt rigtige forhandlere.

Tag et kig i genbrugen

Skulle der nu alligevel være noget, du leder efter, men som du ikke helt kan finde. Jamen, så er genbrugsbutikker og diverse Røde Kors-butikker oplagte at tage et kig i. Her kan man finde alverdens ting, og mon ikke, der skulle være noget, du leder efter. At købe brugt tøj er en rigtig god idé, hvis man vil inddrage sine tøjvaner til det mere klimavenlige. Leder du efter designertøj, er det også muligt at finde dette på flere sælger-apps. Der er masser af muligheder for at være bæredygtig i 2019 – det er bare med at komme igang.

Comments are closed.