Grøntsagsjuice er et godt køb

Juice for alle

For nylig flyttede jeg hjemmefra mine forældre i Vestjylland for at studere og bo i byen. Det har været fantastisk oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg tog springet.

Hjemme fik vi ok sund mad, men det har hele tiden været min plan, at jeg faktisk ville leve lidt mere vegetarisk eller rettere leve som flexitar. Samtidig ville jeg gå all-in på økologi. Grøntsager og frugt skulle udgøre en større del af min kost – for det faktum, at jeg nu bor alene, giver mig frie hænder til at vælge en sund livsstil.

Mit første køb a Slowjuice Copenhagen

Egentlig var det lidt af et tilfælde, at jeg havnede som kunde hos Slowjuice Copenhagen. Det var en fra studiet, der havde hørt om det, og hun var nu selv en ivrig fortaler for deres grøntsagsjuice, og hun sagde ofte – køb grøntsagsjuice.

Jeg smagte det og woov – det var lækkert.

Derfor blev jeg selv kunde, og jeg synes, at det giver mig en frisk start på dagen, og så passer juice bare rigtig godt ind i min nye, sunde livsstil.

Juicen er 100 % økologisk, og det betyder rigtig meget for mig. Desuden har jeg bestilt det, så jeg får det på abonnement, hvilke gør det hele supernemt for mig.

Grøntsagsjuice købKøber grøntsagsjuice uden tilsætningsstoffer

Når man som jeg vil leve sundt, så er det helt klart, at det man putter i munden, ikke skal indeholde tilsætningsstoffer.

Slowjuice Copenhagen har desuden den fordel, at der ikke er brugt konserveringsstoffer, nedfrysning eller andet, der kan forlænge holdbarheden, men som går meget ud over kvaliteten og næringsstofferne.

Slowjuice og fast føde

Det er således et sundt og ”ægte” produkt, jeg og min studiekammerat indtager. Der er ikke noget hokuspokus tilsat, der ødelægger de naturlige og gode ting, der er i juicen.

Og kroppen responderer rigtig godt på at få et afbræk fra fastføde og en forkælelse med sund grøntsagsjuice. Jeg køber derfor gerne grøntsagsjuice og bruger et lille beløb af min SU til at prioritere sundhed. Jeg føler mig simpelthen meget friskere hele dagen på universitetet.

Køb grøntsagsjuice på abonnement

Jeg har faktisk fundet en endnu billigere måde at købe min grøntsagsjuice på. Hos Slowjuice Copenhagen kan man nemlig vælge – køb grøntsagsjuice på abonnement. Det gjorde jeg, for jeg vil gerne spare, hvor jeg kan.

Nu kommer den friskpressede juice nærmest automatisk, og jeg sparer vel omkring 30 % på den økologiske juice.

Jeg kan derfor varmt anbefale andre at købe deres juice der, hvis de vil have masser af vitaminer, mineraler og skøn juice.

Comments are closed.