3 redskaber til dig, som lige har fået barn

Hvis du lige har fået en baby, så er der en hel masse ting, som du skal holde styr på. Men har du egentligt husket at erhverve dig nogle af de ting, som rent faktisk gør det hele nemmere?

Det er nemt at glemme i forbifarten, men der er mange redskaber, som kan gøre de første par måneder meget nemmere. Nedenfor kan du få 3 eksempler på sådanne produkter.

Bæreselen giver mere komfort

Nogle gange, så vil man rigtigt gerne have sit barn med, og man vil gerne have dem tæt – det er nemlig også godt for baby. Til gengæld, så er det ikke altid lige praktisk, og det er heller ikke lige, at man vil finde den store barnevogn frem.

En bæresele kan være din redning her! Her får du nemlig muligheden for at have dit barn til at sidde opad dit bryst, så I begge kan være lidt tættere. Det er godt for barnet, og der er mange muligheder for, at de kan strække ud. Samtidig kommer du også til at vide, præcis hvor dit barn er, og hvad de laver – hele tiden.

Ammepuden gør amningen lettere

For nogle mødre, så er amning simpelthen bare ikke særligt sjovt. Man sidder måske dårligt eller måske har barnet en tendens til at ligge uroligt og dermed ikke få meget mad ad gangen.

Måske er en god ammepude her svaret på dine bønner. For her kan du holde baby omkranset med en pude, der gør, at I begge kommer til at sidde bedre. Når barnet ligger i puden, så kan det ligge mere roligt samtidig med, at det har nemt ved at få fat i brystet. Så skal du ikke bekymre dig om dette aspekt længere.

Babynest til, når barnet skal sove

En babynest er en meget moderne seng, som barnet kan sove i. Som navnet antyder, så er den formet lidt som en rede til barnet, og dette har mange fordele.

For med høje og bløde kanter, som kommer til at omkranse barnet, så kommer det ikke til at kravle nogen vegne. Det er heldigvis heller ikke et problem, for denne form gør, at barnet vil opleve det som at være inde i mors mave igen. Det giver en hel masse ro, og det kan blandt andet hjælpe med at få baby til at tage sin lur ordentligt og ikke bevæge sig en masse under søvnen!

Comments are closed.