Hypnose er effektivt mod depression

Hvis du lider af en depression, har du sikkert prøvet en række forskellige ting for at komme ud af den. Det naturlige vil være, at du starter med at gå til lægen for at få ham eller hende til at vurdere din depression. Det sker ofte gennem en række spørgsmål, som lægen stiller. Ud fra det kan lægen vurdere, hvor svær en depression du har. Alt efter graden af din depression vil lægen typisk give dig nogle piller. Det er de såkaldte lykkepiller. De kan være gavnlige for mange.

Der er dog også mange andre måder at slippe ud af din depression på. Hvis du ikke bryder dig om at tage piller, kan du for eksempel prøve med hypnose. Det kan også være, hvis du kan mærke, at pillerne bare holder depressionen nede, men at den ikke forsvinder. Læs mere om, hvordan hypnose kan kurere depression her: http://www.c-hypnose.dk/hypnose-depression/

 

Hypnose foregår ikke, som mange måske tror, ved, at der er en, der holder et pendul op foran dit ansigt. Hypnose handler om at få dig til at tænke i nogle andre baner. Når du har en depression, er det fordi, at du bliver ved med at tænke i nogle negative baner. Det kan hypnose hjælpe dig med at lave om på.

Hypnose mod depression er kortvarig, men effektiv behandling

Det kan lyde som en langvarig og svær behandling, men faktisk kan en hypnosebehandling være meget kortvarig og effektiv og stadig skabe gode resultater. Det er derfor en god mulighed for dig for at komme langt i at komme over din depression på kort tid.

Når du bliver behandlet med hypnose mod depression, vil behandleren typisk bruge en kombination af flere forskellige behandlingsformer. Udover hypnose, der skal ændre din måde at tænke på, kan det for eksempel være rosenmetoden, der er en form for kropsterapi.

Når du har en depression, har du ofte et for stort fokus på det, der foregår i dit hoved, og for lidt fokus på hvad der foregår i din krop. Det kan derfor være en god ide at prøve at flytte fokus til din krop en gang imellem. Det kan for eksempel være ved, at du regelmæssigt går en tur, så du kommer ud og får noget frisk luft og får brugt din krop. Det kan også være ved, at du går til træning. Er du deprimeret, kan det være svært at motivere dig selv til at komme af sted. Der kan det være en god ide at sige til dig selv, at lidt har også ret. Specielt i starten.

Comments are closed.