Gør noget ekstra ud af dig selv med flotte negle

Hvis du har lyst til at pifte dit udseende lidt op, kan en forskønnelse af dine negle virkelig være en flot løsning. Når de fremstår både velsoignerede og flotte, vil give et flot løft af hele dit udseende.

Når det kommer til pleje af din negl, kan du selv vælge, om du gerne vil forstærke og forlænge dem med gelé. Eller om du i stedet gerne vil have dem lakeret med Gellak. Du har naturligvis også mulighed for at kombinere begge dele. Exact

Hvis du gerne vil pynte dine negle med Gellak

Gellak er en blanding af neglak og gelé. Gelen gør, at neglen får en ekstra beskyttelse, og at lakken holder i længere tid end andre lakker. Derfor kan du også forvente, at Gellak holder i mindst 14 dage, hvis du altså overholder de retningslinjer og anbefalinger, som din skønhedstekniker har givet dig.

Hvis du vælger at pynte din negl med Gellak, har du mulighed for at vælge blandt alle regnbuens farver. Lakken fås nemlig i alle tænkelige farver. Ligesådan kan en dygtig skønhedstekniker også hjælpe dig med at få netop det mønster eller design, som du måtte ønske dig.

Hvis du gerne vil have stærkere eller længere negle

Hvis du selv har en kort eller svag negl, kan du i stedet overveje at få lavet gelénegle. Ved denne behandlingsform bliver lagt gelé oven på din egen negl. På den måde kan du forstærke og forlænge neglen, som du vil. Det er en fantastisk mulighed for at få en både lang og stærk negl, hvis du ikke selv er udstyret dem disse naturligt. Efter behandlingen med gelé, kan du stadig dekorere din negl med Gellak.

Hvis du har en uvane med at bide negle

Hvis du har en uvane med at bide i din negl, og du gerne vil have hjælp til at stoppe med dette, kan gelé også være en god idé. Her går gelen nemlig ind og gør din negl så tyk, at det er næsten umuligt at bide den af.

Skriv et svar