Besøg Horsens bedste restauranter

Der findes et hav af gode restauranter i Horsens – derfor kan det være enormt svært at vælge, når den onde sult melder sig. I Horsens kan du nyde alt lige fra velsmagende sushi til klassiske, danske retter. Vil du vide meget mere om, hvilke restauranter, du skal besøge i Horsens? Så læs med herunder, hvor du får et overblik over Horsens absolut bedste restauranter. Måske vil du blive overrasket over udvalget, og slå et smut forbi, næste gang du er i Horsens.

Kamii Sushi Horsens

Er du vild med lækker sushi? Så skal du med sikkerhed besøge Kamii Sushi i Horsens. Her finder du alt det gode fra det japanske og asiatiske køkken. Du kan nyde den lækre sushi både som frokost og aftensmad. Restauranten har fået gode anmeldelser fra glade kunder, der ofte nyder deres frokost og aftensmad på restauranten. Kamii Sushi Horsens er så populær, at den har fået hele 4,5 ud af 5 stjerner. Er du i tvivl om, hvor du skal nyde din Sushi i Horsens? Tag et smut forbi Kamii Sushu og prøv det store udvalg.

Da Angelino Pizza & Pasta

Er du i stedet mere til autentiske italienske retter? Så er Da Angelino Pizza & Pasta garanteret lige noget for dig! Her finder du lækre italienske pizzaer med masser af smag, samt flotte og velsmagende pastaretter. Priserne er gode og overkommelige, så du behøver ikke spendere en hel bondegård.

Kesar indisk restaurant

Hos Kesar i Horsens finder du de fineste indiske retter med masser af smag. Her kan du både nyde din aftensmad og frokost. Er du vegetar, er dette desuden lige et sted for dig! Ligesom Kamii Sushi, har Kesar i Horsens fået gode anmeldelser fra glade kunder, og hele 4,5 ud af 5 stjerner. Nu er du ikke længere i tvivl om, hvor du skal nyde dit næste måltid i Horsens.

Dollys

Sidst, men bestemt ikke mindst, er Dollys i Horsens. Her finder du lækre, danske retter, præcis som mor lavede dem. Du kan blandt andet nyde en god omgang stegt flæsk med persillesovs eller en klassisk rødspættefilet. Dollys har hver dag besøge af glade og tilfredse kunder, som nyder et godt dansk måltid. Hos Dollys er der noget for alle smagsløg – uanset om du er til surt, sødt eller salt. Slå et smut forbi Dollys, næste gang du besøger Dollys. Du vil garanteret ikke fortryde dit besøg!

Skriv et svar