Derfor skal du overveje en yogalæreruddannelse

Er du glad for at dyrke yoga? Har du interesse for emner som filosofi, anatomi og undervisning? Måske er en uddannelse som yogalærer noget for dig? Der er mange gode grunde til at blive yogalærer, hvis du elsker den smukke motionsform og livsstil. Du får lov at leve af din store interesse, og du kan gå i dybden med emner, som interesserer dig. Du får masser af viden og tid til refleksion, som hverdagen måske ikke tilbyder på samme måde. Hvis du overvejer om en yogalæreruddannelse er dit næste skridt, så læs videre her. 

Bliv klogere på dig selv

Når du går på yogalæreruddannelsen hos Kulayoga, bliver du ikke bare god til at dyrke yoga. Du får undervisning i en spændende kombination af teori og praksis, hvor der både bliver talt med filosofiske spørgsmål, samt menneskes krop og psyke. Du lærer om yogaens historie og traditioner, og du bliver udrustet til at implementere nogle af de filosofiske og teoretiske aspekter af yoga på en dagligdagsbasis i dit eget liv. Uddannelsen giver dig et rum et til refleksion og eftertænksomhed, som du måske ellers har svært ved at finde i hverdagen. Efter de 200 timer, som uddannelsen varer, er du sikkert blevet klogere på dig selv, din krop og verden. Uddannelsen giver dig et pusterum fra hverdagens trommerum, og du vil sikkert føle dig som et nyt menneske på den anden side af forløbet. 

Tjen penge på din hobby

Det er selvfølgelig dejligt at dyrke yoga for egen fornøjelses skyld, men hvorfor ikke tage skridtet videre? Når du først er uddannet yogalærer, kan du tjene penge på din store interesse! Du kan blive ansat som yogalærer eller starte som selvstændig. Du får muligheden for at videreformidle mange af de vigtige ting, som du har lært på uddannelsen, til andre. At være underviser er et givende job, hvor du føler, at du gør en forskel i andre liv. Du arbejder med mennesker, samtidig med at der fokus på kroppen. Du har også lettere ved at vedholde en livsstil efter yogatraditionerne principper, hvis du arbejder professionelt med yogaundervisning. Efter endt yogauddannelse er der endda nogen, som bliver istand til at leve af at lave undervisning i yoga – Måske kan det blive dig?

Både online og fysisk

Når du studerer til yogalærer, kan du få en meget fleksibel skolegang. Du har både mulighed for at tage fysiske undervisningstimer på yogalæreruddannelsen, men du kan også deltage online. Det er nemt at få timerne til at passe ind i en travl hverdag, og du kan sagtens lave noget andet ved siden af din uddannelse. Timerne bliver optaget og uploadet til en undervisningsplatform. På den måde kan du helt selv vælge hvornår, at du skal til yogatime, og det er nemt at få til at passe ind i et presset skema. Efter endt uddannelse bliver du certificeret yogalærer, og du har mulighed for at undervise i hele verden! Uddannelsen foregår på et højt fagligt niveau, og den er godkendt af Yoga Alliance, hvilket også indikerer at der er tale om kvalitetsundervisning. 

Skriv et svar