Gør dit arrangement sjovere med et fadølsanlæg

Hvis du gerne vil gøre dit arrangement sjovere, bør du overveje at leje et fadølsanlæg. På den måde kan du servere lækre, kolde øl for dine gæster hele dagen. Det er den perfekte ingrediens, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit arrangement. Derfor er fadølsanlæg leje også en fantastisk idé, når der virkelig er noget at fejre. Blandt andet rund fødselsdag, færdiggørelse af uddannelse eller noget helt tredje.

Du kan læse meget mere om leje af fadølsanlæg lige her: https://umageol.com/vare/beer-truck/

Så nemt er leje af fadølsanlæg

Leje af fadølsanlæg er utroligt nemt. Du har nemlig mulighed for at få anlægget leveret. På den slipper du selv for at skulle ud og køre. Det giver dig i stedet tid til at fokusere på det arrangement, som du skal afholde.

Du skal heller ikke bekymre dig om at være ædru nok til at køre dagen efter. Fadølsanlægget bliver nemlig hentet igen dagen derpå. På den måde kan du hygge dig hele aftenen til dit eget arrangement – præcis som du burde. Du skal nemlig ikke ud at køre dagen efter. I hvert fald ikke for at tilbagelevere dit fadølsanlæg.

Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at få fadølsanlægget leveret med specialøl. På den måde slipper du også for selv at købe øl ind til arrangementet.

Lej fadølsanlæg, når du har noget, du gerne vil fejre

Fadølsanlæg leje er en fantastisk idé, når du gerne vil fejre noget lidt ekstra. Derfor bliver anlæggene også typisk lejet til følgende arrangementer:

  • Fødselsdagsfester
  • Jubilæer
  • Receptioner
  • Bryllupper
  • Firmafester

Men faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvilke arrangementer du kan anvende et fadølsanlæg til. Hvis du har nogle specifikke ønsker til fadølsanlægget, kan du kontakte udlejeren. Ofte er det muligt at udarbejde nogle specialløsninger, så anlægget passer perfekt til dit arrangement.

Let et fadølsanlæg og vælg op til fem forskellige slags øl

Ved leje af fadølsanlæg har du mulighed for at vælge op til fem forskellige slags øl, der kan tappes fra hanerne. På den måde kan du sikre dig, at der er noget til enhver smag.

Hvis du har nogle gæster, der ikke drikker øl, har du mulighed for at have både vand og vin på køl i anlægget. Der medfølger nemlig et køleskab til fadølsanlægget. På den måde kan du byde alle dine gæster på en kold forfriskning.

Skriv et svar