Frys fedtet væk til en god pris

Tilbage i juni måned prøvede jeg noget nyt, noget spændende og meget mærkeligt – nemlig en fedtfrysning.

Forud for min behandling var der dog to tanker der konstant poppede op i mit hoved; gør fedtfrysning ondt? Og virker en fedtfrysning?

 

Før jeg besluttede mig for at få foretaget en fedtfrysning, havde jeg hørt en del om denne behandlingsform. Jeg var meget nysgerrig, men jeg må også indrømme, at jeg var ret skeptisk. Alligevel ikke mere skeptisk, end jeg alligevel valgte at bruge penge på en behandling.

Jeg valgte at få foretaget en fedtfrysning på det tidspunkt, hvor sommeren, og dermed også min badetøjspanik, nærmede sig med alt for hastige skridt. Det viste sig heldigvis efterfølgende, at det var en skepsis, som ikke var på sin plads.

Jeg besøgte Klinik Nederby, da jeg havde forhørt mig om at klinikken var den bedste til fedtfrysning. Klinik Nederby har en god pris på deres fedtfrysning og du behøver ikke bruge hele din opsparing på en behandling.

 

Tydelige resultater

Fedtfrysning kroppeJeg fik foretaget en behandling med to påsætninger på side/nedre del af min mave. Jeg ikke selv formået at tone min mave igen, efter to graviditeter – uanset kostændringer og motion. Det er noget genstridige fedt, som ikke synes at lade sig påvirke af min egen indsats og derfor besluttede jeg mig for at prøve en behandling med fedtfrysning.

 

Der er ingen tvivl om, at fedtfrysning virkede på mig. Det er vigtigt at huske på, at det der sker når man får en fedtfrysning er, at ens krop efterfølgende skal i gang med at udskille fedtet. Det er derfor forskelligt hvordan og hvor god ens krop er til det.

Men en ting er sikkert: man kan selv hjælpe det godt på vej!
Jeg blev rådet til at drikke en masse vand og give det behandlede område massage. Jeg gav mig selv massage 2 gange dagligt i de første 14 dage, og det hjalp meget.

Resultatet fra fedtfrysningen har gjort min fedtmængde betydeligt mindre og min mave ser væsentligt mere opstrammet ud.
Forestil dig at trække i et par opstrammende ”sug ind” trusser, som holder formen på maven pænere og mere fast – sådan er min mave i dag.

 

Jeg skal stadig arbejde med det resterende fedt ved at træne og holde en sund livsstil.  Jeg vil muligvis få foretaget endnu en fedtfrysning, for at få taget det sidste fedt, som ikke er til at få væk.

Min følelse af en tyndere mave blev bekræftet, da jeg var til den opfølgende samtale, hvor jeg blev vist et før og efter billede. Forandringen var større end jeg selv lige havde forventet. Det var meget tydeligt, hvordan formen på min mave var ændret og min mave havde et mere ensartet og fast look.

 

Gør det ondt?

Nej, det syntes jeg ikke. Maskinen som jeg lå i, varmede først op, derefter frøs den og slutteligt varmede den igen. Følelsen er svær at beskrive, nok lidt som en sugekop. Det store mundstykke suger sig godt fast i det fedt man ønsker at behandle.

 

En ordenlig behandling og synlige resultater

Jeg har egentlig altid været en smule imod alt hvad der har med fedtfrysning og fedtsugning at gøre. Jeg tror på, at den rigtige vej frem mod en sund og slank krop er med motion og sund kost.

Dog vil jeg mene, at hvis man har tabt sig meget og har løshængende hud eller hvis man har appelsinhud, så syntes jeg at det er en rigtig god ide at få lavet en fedtfrysning.

Vi har alle forskellige kroppe – nogen har svært ved at smide fedtet på maven, andre på benene, nogen endda på hagen og andre har måske tabt sig nogle kilo og døjer med løst hud.

Det er hér, hvor man kan prøve andre midler, som metoden fedtfrysning. Fedtfrysning er ikke en slankekur eller en fedtsugning, men en mulighed for at hjælpe til de steder, hvor det kan være svært selv at påvirke.

Hvis man kombinerer sund kost og motion, kan man opnå meget flotte resultater.
Jeg kan helt klart anbefale Klinik Nederby, hvis du skal have en fedtfrysning. På klinikken er de meget behagelige og professionelle og det er klart en stor fordel og tryghed.

 

Udover fedtfrysning, så tilbyder Klinik Nederby også ansigtsbehandlinger, massage og make-up. Personalet er udannede og professionelle, så du er altid i trygge hænder.

 

Hos Klinik Nederby er fedtfrysningen til en formidabel pris, og du vil få et sundt og lækkert udseende med en fedtfrysning. Fedtfrysningen er sikker og den er for alle.

Comments are closed.