Den bedste pusleplads til baby

Når baby melder sin ankomst, er der mange ting, forældrene skal have anskaffet. Og et af de vigtigste møbler er puslebordet. Før man får børn, er det ikke sikkert, man tænker over det, men her kommer man som forælder til at tilbringe mange timer henover de næste år.

Et praktisk møbel

Når man pusler sin baby, har man brug for at have flere ting lige ved hånden. Derfor er det praktisk med en puslekommode, hvor der er plads til opbevaring. Desuden er babys sikkerhed afgørende. Så det at have bleer, bodystocking, håndsprit, creme og så videre inden for rækkevidde, hvorved man ikke behøver at flytte sig efter de ting, mens man pusler sin baby, giver forældrene en tryghed og et fint flow i selve puslerutinen. Det er i øvrigt til gavn for både baby og forældre at få etableret nogle gode puslerutiner. Små børn elsker nemlig rutiner, hvor de hurtigt lærer at forudse, hvad der kommer til at ske, og det er fantastisk at opleve som forælder.

En langsigtet løsning

En puslekommode vil de fleste forældre komme til at have stående i mange år frem i tiden, idet mange får mere end et barn, og puslekommoden typisk går i arv. Derfor kan man lige så godt anskaffe sig et møbel i et flot design, som passer ind i sammenhængen i det rum, puslekommoden skal stå i. Der findes løsninger på en lækker og stærk puslekommode uden farlig kemi, for det er naturligvis også noget, man må tage højde for. De fleste babyer vil forsøge at putte alt ind i munden for at undersøge det nærmere, og det kunne for eksempel være kanten af en kommodeskuffe, selvom det måske lyder mærkeligt. Men hvis baby lige har lært at stå selv, vil den holde fast i alting, og så kan det være fristende ikke lige at putte det i munden ved samme lejlighed.

Comments are closed.