Find en dygtig kiropraktor på Fyn

En kiropraktor er en fagperson som er autoriseret indenfor sundhed. Han eller hun beskræftiger sig med forebyggelse og behandling af smerte og nedsat funktion af for eksempel muskelsystemet og skeletsystemet samt undersøgelse og diagnose heraf. Fx finder du i Odense en dygtig og rutineret kiropraktor, som mestrer sit håndværk. Du behøver ingen henvisning fra lægen, hvis du gerne vil gå til en kiropraktor. Alle har mulighed for at benytte sig af en. Op mod 300000 danskere henvender sig hvert år til en kiropraktor med smerter forskellige steder på kroppen. Jo hurtigere kiropraktoren kontaktes når først smerterne opstår, jo bedre. Når først smerte har sat sig fast, r de sværere at komme af med.

En kiropraktor er en integreret del af sundhedssystemet


Kiropraktorer er autoriserede, uddannede folk, som selvstændigt kan gå ind og give en diagnose og bestemme og udføre en behandling på en patient. Ser kiropraktoren sig ude af stand til at stille en endelig diagnose på det pågældende problem stilles man, som patient, videre til en anden fagperson. Ofte en læge eller speciallæge. Mange danskere vælger hvert år at henvende sig til en kiropraktor, så denne fagperson er en ofte anvendt person for folk med ondt i ryggen eller lignende. Rygsøjlen er da også en utrolig vigtig del af kroppen at passe på. Den har stor betydning for din sundhed.

1Din kiropraktor hjælper når du har problemer med fx rygsøjlen


Rygsøjlen har en utrolig vigtig funktion på hele vores system. Kender man ikke til denne fubktion bliver man overrasket. Ændringer på rygsøjlen kan lave forstyrrelser og påvirkninger af kroppens nervesystems funktion og kan påvirke kroppen funktioner såsom at bevæge tæer og fingre, styre tarmsystem og mave, styre hormoner, styre blodtrykket og så videre.

De typiske problemer, som folk henvender sig til en kiropraktor med er blandt andet; hovedpine, hold i nakken, hold i lænden, smerter i lænden, iskias, nakkesmerter og stivhed i nakken, slidgigt, diskusprolaps, piskesmæld, rygsmerter generelt, bækkensmerter, kolik med videre.


Smerter i lænden? Kiropraktoren kan hjælpe dig

Smerter i lænden kan blot være forbigående men det kan også gå hen og udvikle sig til en kronisk tilstand, som kan være yderst smertefuld og optræde som en belastning i hverdagen. Smerte i lænden kan både figurere som smerter i den ene side af lænden eller i hele området men også opleves som smerte, der går helt ned i lår, baller, lyske eller de nedre dele af maven. De forbigående smerter kan være i forbindelse med overbelastning. Smerter i lænden kan behandles i Odense, Fyn, hvor du kan få en diagnose og behandling af smerte i lænden. Hvis der er behov for et det, kan du få en røngtenundersøgelse samt en grundig undersøgelse af alle led og muskler. Efterfølgende får du et program med hjem, som består af nogle øvelser til at holde smerterne i skak. Jo hurtigere du får en kiropraktor til at kigge på problemet, jo hurtigere kan du komme af med smerterne. Desuden er det langt sværere at behandle, når først stivheden har sat sig permanent fast.

Comments are closed.