Prøv yoga i Chiang Mai

1

Yoga er blevet meget populær i de seneste år og der er udviklet flere forskellige slags yoga. Man kan både dyrke udendørs yoga og i rum der er lige så varme som en sauna. Det er unge som gamle der kan være med og der findes flere niveauer så man både kan være nybegynder og øvet.

Hvad er yoga?
Yoga er et godt redskab til at forbedre sit spirituelle, mentale og fysiske helbred. Det kan blive en hel livsstil hvor man lærer sig selv at kende og man lærer at kende sin placering i verdenen og være i harmoni med alt i den. Det er øvelser, der kaldes positioner, vejrtrækningsøvelser, kost og meditation som tilsammen danner yoga i sin helhed. Positionerne er designet til at opretholde styrken i alle muskler, led og indre organer. Samtidig med at hele ens krop og psyke styrkes bliver man også smidig og man får velvære i sin krop. Der er mange forskellige slags positioner man kan lave i mange forskellige sværhedsgrader. Det kan blot være vejrtrækningsøvelser, men det kan også være avancerede hovedstand eller andet som kræver mange timers træning og udholdenhed.
Der er mange fordele ved at dyrke yoga. Blandt andet styrkede muskler, mere smidighed i kroppen, et godt mentalt helbred og øget koncentrationsevne. Man reducerer sine stresshormoner på grund af vejrtrækningsøvelserne og ens blodomløb forbedres.
Hvor kan man så gå til yoga? Det kan man i stort set alle byer der også har fitnesscentre. Yoga er som sagt meget populært og man kan finde yoga-hold som passer til ens niveau. Mange tager også til udlandet på et yoga ophold hvor man lærer yoga helt fra bunden og kommer i harmoni med sig selv afskåret fra omverdenen. Et af disse steder er Chiang Mai.

Yoga i Chiang Mai
I Chiang Mai er der fokus på friheden ved yoga og der bliver sat fokus på god stemning, afslappet atmosfære og et stærkt fællesskab. Der er flere yoga-hold flere gange om dagen. Der tilbydes undervisning kl. 10 om morgenen og igen kl. 18 om aftenen. Derudover er der mange workshops som kan hjælpe med de ting man har svært ved eller mangler lidt øvelse i. Det hele handler om at man kommer i bedre kontakt med sig selv og den man er. Derfor foregår det hele også i ens eget tempo. Der er derfor både hold for begyndere og for øvede.
I Chiang Mai har de også fået åbnet en cafe og restaurant som serverer lækre smoothies og dejlig vegetarisk mad, så man hele tiden har det godt, også inderst inde.
Selve opholdsstedet ligger blot 5 minutter fra Chiang Mai, gemt væk så man har mulighed for at få helt ro. Der tilbydes også hold for meditation hvis man gerne vil øve sig i at have ro i sindet. Der er også privat yogaundervisning hvis man gerne vil have ekstra opmærksomhed og blive endnu bedre. Yoga i Chiang Mai giver dig helt sikkert velvære og du vil komme i bedre kontakt med dig selv.

Comments are closed.