Få gjort rent på kontoret efter arbejdstid

Der er forskellige måder folk får deres kontor gjort rent på. Nogen har rengøringsfolk ansat, som gør rent løbende og før og efter arbejde. I andre firmaer er det personalet selv der gør rent, og i tredje virksomheder er der hyret tredjepart, som kommer ind og gør rent efter arbejde. Der er ingen rigtig og forkert måde, men hvis man er et lille eller mellemstort firma, så kan det bedst betale sig at få rengøring udefra. Derfor kan man med fordel overveje at kontakte 3×65, hvis man har et firma eller kontor, som hører til i Holbæk eller Kalundborg. Så er du sikker på, at der er rent, når du og dine kolleger måder ind mandag morgen. 

Derfor er det vigtigt med rengøring 

Der er mange grunde til, at rengøring er vigtigt på arbejdspladsen. Eftersom folk ikke er der hele dagen kan det virke underordnet hvis der er en smule beskidt og der ikke bliver gjort rent hver dag. En af de mange grunde til, at rengøring er vigtigt på arbejdspladsen er, at jo renere der er jo, med bedre trives dine medarbejdere. Det er bevist, at man arbejder bedre i rolige og behagelige omgivelser, og dette inkluderer, at der er rent på kontoret. Det betyder med andre ord, at du får mere produktive medarbejdere, hvis du sørger for, at der er rent når de møder ind. 

En anden god grund til at få gjort rent jævnligt, hvis ikke hver dag, er, at det er firmaets profil udadtil. Hvis der kommer kunder eller besøgende i din virksomhed og der er beskidt, vil dette gå ud over kundernes førstehåndsindtryk, som i værste fald kan beslutte, at de ikke vil gøre forretning med dig på grund af dette. Et rent kontor viser overskud og professionalisme, så hvis man gerne vil udstråle disse ting er det vigtigt, at der er rent på kontoret hele tiden. 

Rengøring er altså ikke bare rengøring. Rengøring er også en investering i dine kollegers produktivitet og i dine kunders loyalitet. 

Skriv et svar