Hvad koster hækklipning?

Hvis du har hække derhjemme, så kommer du ikke uden en hækklipning i ny og næ. For at hækkene ikke skal brede sig og vokse vildt til alle sider, så er det nødvendigt jævnligt at klippe grenene til. Du kan selvfølgelig selv stå for at finde saksen frem, men du opnår ofte et flottere resultat, når du overlader klipningen til de profesionelle. 

Bestil en professionel hækklipning

Prisen på en professionel klipning af hæk kan variere rigtig meget. Det afhænger naturligvis af, hvor mange hække og hvor stort et areal, der skal klippes. Så afhænger det også af, om du skal have klippet i den ene side eller i begge sider. Hvis hækken er over 2 m høj, så stiger klipningen også i pris, da gartneren skal bruge ekstra udstyr for at kunne nå op over hækken. 

I Århus kan du bestille en professionel hækklipning til en god pris både i privaten, til din virksomhed eller offentlige institution. En professionel hækklipning kan bruges til både de store og små opgaver. Samtidig sørges der for bortskaffelse af haveaffald, når hækken er klippet færdig.

Prisen for hækklipning

Som førnævnt afhænger prisen af opgavens omfang. Det bedste du kan gøre er, at tage kontakt til din lokale haveservice og få beregnet den præcise pris. 

Du kan regne med at betale cirka 25 kr., per meter for en ensidet klipning og 40 kr., hvis du skal have en dobbeltsidet klipning. Du kan spare en smule penge på opgaven, hvis du for eksempel selv bortskaffer haveaffaldet efter klipningen. 

Kan jeg selv klippe min hæk?

Det er ikke umuligt selv at klippe hækken. Hvis du har mod på at klare opgaven, så kan du spare gode penge ved selv at stå for at klippe din hæk. Først og fremmest kræver det dog, at du har det rette udstyr til klipningen. Dernæst kræver det, at du har en fuldkommen rolig hånd og ikke mindst en god teknik, så hækken klippes helt lige.

Kort sagt så kan det godt blive rigtig besværligt selv at stå med hækklipningen. Det er en langt bedre ide, at overladen tjansen til de professionelle. Bestil din hækklipning i Århus og sørg for dine hække altid ser velholdte og flotte ud. 

Skriv et svar