Et skadedyrsfirma er ikke for de sarte

Da jeg var yngre, så jeg altid en del science fiction film og temaet var næsten altid bekæmpelse af skadedyr – og det gik næsten altid galt. MEN jeg elskede temaet og dengang tænkte jeg, at når jeg blev stor, ville jeg have mit eget skadedyrsfirma. Sådan gik det ikke – jeg fik masser af skadedyr, men intet firma til at bekæmpe dem.

Idag findes der et skadedyrsfirma i næsten enhver krog af landet. Ikke at det betyder så meget, for landet er jo ikke større, end at man nok kan få dem til at komme forbi, næsten uanset hvor man bor – og især hvis de skadedyr der skal bekæmpes, er interessante nok. Min teori ihvertfald. Der har været skadedyr i vores liv siden Adam og Eva. Nogle tænker endda at slangen i Paradis var et skadedyr. Om ikke andet så havde den en fundamental påvirkning af mennesket allerede dengang.

Et kæmpe behov for gode skadedyrsfirmaer

Et godt skadedyrsfirma har mange års erfaring. De ældste af dem blev grundlagt i årene efter 2. Verdenskrig og selv om man skulle tro, at Verden er blevet et mere sundt sted at være, har behovet for dem ikke været større end det er nu. Måske fordi der aldrig har været mere fokus på skadedyrbekæmpelse og især forebygning, end der er netop nu.

Et eksempel  på dette: Moderne rottebekæmpelse er stadfæstet ved lovgivning og regler om forebyggelse. Man skal anmelde rotteforekomst til kommunen og selv gøre, hvad man kan for at forebygge deres tilstedeværelse.

Skadedyrsfirma
Jeg drømte om at ha’ mit eget skadedyrsfirma. Hvad med dig? Hvad drømte DU om?

Jeg har endelig fundet mig et firma, som jeg vil ringe til. De har eksisteret i en del år, så jeg tror de har “styr på pisset.” Hvis du vil vide lidt om, hvad de kan, kan du selv læse mere her. Hvorfor skal jeg skrive stolper op og stolper ned om et skadedyrsfirma, hvis du selv kan få det gyldne overblik med et par velovervejede klik?

Gregorius Heimdahl

Skriv et svar