Er en GSM alarm helt hen i skoven?

En af mine venner spurgte mig til råds om køb af en GSM alarm og jeg må indrømme, at jeg ikke vidste ret meget om, hvad det var, inden jeg skrev denne artikel.

Jeg vidste, at GSM var noget med nettet på mobiltelefoner, så jeg troede egentlig, at en GSM alarm var en form for alarm, der lød når der ikke var dækning eller sådan noget. Selv har jeg tit problemer med dækningen på min telefon, men der lyder altså ingen alarm, når det sker, hvilket ellers ville være ski** smart!

Nu er jeg blevet meget klogere og det er meget rart – for det sidste jeg vil i denne verden, er at virke uvidende, jeg er ikke nogen ignorant – bare ikke så interesseret i teknik. Men når nu sandheden skal frem, har jeg altså også fået god hjælp – jeg ringede nemlig til adskillige firmaer – bare for at blive klogere end min nabo. Og svaret fik jeg ikke af mit telefonselskab, men af en låsesmed!

Vi fik nyttig viden om GSM alarm fra et firma i Lyngby

Det viste sig at den service som kræves for at få installeret GSM alarm kan leveres af ingen ringere en vores lokale låsesmed, der kan montere de trådløse GSM alarmer til sikring af hus og lejlighed mod indbrud, hærværk og brand.

GSM alarm (Lyngby, København)
Displayet på en GSM alarm.

GSM alarmer kan aktiveres af eksempelvis trådløse infrarøde bevægelses-sensorer, trådløse glasbruds-sensorer, gas alarmer og magnetiske følere. Derefter går alarmanlægget i gang med en højlydt sirene for at skræmme tyven og i mange tilfælde skræmmer tyven helt væk og forhindrer de fleste indbrud, inden de er kommet igang. Den person, der er ansvarlig for systemet får samtidig et opkald eller en SMS via simkortet i sin GSM alarm.

Jeg er sikker på, at din låsesmed kan fortælle dig meget mere om GSM alarm systemer og hvordan det hele virker.

Mvh Finn Finnson

Skriv et svar