Er du klar til en sundere hverdag med e-væske?

Hvis du gerne vil have en sundere hverdag, så kunne det være en utroligt god idé at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret, som indeholder e-væske.
Vidste du at omtrent 14.000 dødsfald hvert år skyldes tobaksrygning? Eller at en ryger ofte lever 7-10 år kortere end en person, der ikke ryger? Vidste du samtidig at det aldrig er for sent at stoppe med at ryge?
Din krop heler nemlig sig selv utroligt hurtigt, efter du har røget din sidste cigaret. Indenfor det første døgn vil der allerede være sket mange ting med din krop. Den første ting er, at kuliltemængden i dit blod vil være faldet til det normale, og allerede efter 24 timer er risikoen for at få en blodprop formindsket. Efter to døgn vil du opleve, at din smagssans og din lugtesans bliver forbedret og samtidigt vil din krop allerede mindske sin trang til nikotin.

Sundhed er en af de største motivationsfaktorer til at stoppe med at ryge. Andre faktorer kunne være økonomi og afhængighed.
Det er aldrig rart at føle sig afhængig af noget eller føle, at cigaretter skal styre dit liv. Med e-væske bliver rygestoppet meget mere glidende og smertefrit. Du bliver i den grad også mere smertefri, e-cigaretter med e-væske er nemlig op til 95% sundere end almindelige cigaretter. Dette gælder også for dine omgivelser. Passiv rygning er et kæmpeproblem for den danske befolknings sundhed, så faktisk hjælper du også dine venner, familie og andre i din omkreds med deres sundhed. Så gør os alle sammen en tjeneste og skift over til e-væske. Udover dette kommer du til at spare en masse penge på cigaretter, som altid er stødt stigende i pris.
E-væske må ikke være skadeligt

Der skal opretholdes en meget høj standard, når man snakker om e-væske. Som sagt, så er en af de største grunde til at stoppe med at ryge, at det er utroligt sundhedsfarligt. Så hjælper det jo ikke meget, hvis den e-væske du damper er lige så skadelig. Derfor er det meget vigtigt at finde en troværdig leverandør, som kan levere et sikkert produkt til dig. En anden mulighed kan også være at finde en dansk producent, som udbyder e-væske i en høj kvalitet. For at opsummere, så burde du finde en dansk producent, som leverer et godt og sikkert produkt til en fornuftig pris, og dette er på ingen måde umuligt!

E-væske i høj kvalitet fra dansk leverandør

 

Som sagt, så er det utroligt vigtigt at man køber e-væske i høj kvalitet, og dette kan blandt andet gøres ved at købe fra en dansk producent. Det er nemlig muligt at få danskproduceret e-væske i en høj kvalitet, og i en virkelig attraktiv prisklasse. E-væsken kan fås med mange forskellige smage, disse smage kan for eksempel være tobak, ananas, kaffe, vingummi og mange flere.
Kilde: https://smokeus.dk/produkt-kategori/e-vaeske/sundbygaard

Comments are closed.