Sådan laver du en hurtig agurkesalat

Der findes ikke noget mere lækkert end en agurkesalat. Hvis du lige mangler lidt ekstra til frokosten eller aftensmaden, så kan det aldrig være af vejen med en agurkesalat. Men det tager tid nok hver dag at forberede og lave en masse mad. Derfor er det altid rart med noget hurtigt mad, som du nemt kan svinge sammen hver dag. Med en hurtig agurkesalat kan du lave en rigtig lækker frokost eller aftensmad flere gange om ugen. Det tager ingen tid, og du vil kun være glad for, at du begav dig ud i at lave en hurtig agurkesalat.

En agurkesalat i Danmark er nok mest kendt som tilbehør til en grillkylling fra det lokale pizzeria. Men det behøver ikke kun være til en grillkylling, at du får noget agurkesalat. Det kan nemlig sagtens være godt tilbehør til andet aftensmad. Det er nemlig både nemt og hurtigt at lave en agurkesalat, så det vil næsten være ærgerligt, hvis du ikke selv prøvede at lave en. Din familie vil helt bestemt takke dig for det – og det vil du også selv gøre. Så gør dig selv en tjeneste og lav en fantastisk hurtig agurkesalat i dag. Det er nemlig lækkert!

Det skal du bruge til en hurtig agurkesalat
Nu skal du i gang med at lave en hurtig agurkesalat. Så du må hellere få at vide, hvad for nogle ingredienser, du skal bruge til det.

Du skal bruge disse ingredienser til en hurtig agurkesalat:

  1. 1 enkelt agurk (du kan selvfølgelig bruge flere afhængig af portionen)
  2. Brug groft salt (det gør smagen endnu bedre end med fint salt)
  3. Brug enkelte peberkorn (en håndfuld er ofte nok afhængig af præferencer)
  4. Omkring 2 dl eddike (du kan selv vælge mængde afhængig af præferencer)
  5. Omkring 1 dl sukker (du kan selv vælge mængde afhængig af præferencer)
  6. Husk omkring 0.5 dl vand (det skal helst være kogende vand)

Det er tydeligt, at du ikke skal bruge særlig mange ingredienser, når du laver en hurtig agurkesalat. De fleste af ingredienserne har du sikkert allerede i køkkenet. Så ofte behøver du ikke engang at tage forbi supermarkedet for at gøre klar til en hurtig agurkesalat. Derudover er det også en rigtig billig form for tilbehør, da du som sagt ikke skal bruge særligt mange ingredienser.

Sådan kommer du godt i gang med en hurtig agurkesalat
Nu skal du så i gang med at tilberede din agurkesalat. Du skal ikke være bekymret for, at det er meget besværligt. Det er nemlig nemt at tilberede agurkesalaten – derfor det er en hurtig agurkesalat.

Du starter med at tage noget salt, som du gnider ovenpå agurken. Du kan vælge at skære din agurk i skiver før eller efter dette. Put skiverne i en sigte med noget, der kan hjælpe med at suge vandet. Herefter blander du både vand, sukker, peber og eddike sammen. Sukkeret skal opløses helt. Vend agurken i denne blanding og lad den trække i en halv times tid. Så er du klar til at spise noget lækkert agurkesalat, der tilmed er en hurtig agurkesalat.

Du vil helt sikkert ikke blive skuffet over denne agurkesalat. Det kan sagtens være, at det er en hurtig agurkesalat, men det gør ikke smagen mindre bedre. Det gør næsten hele oplevelsen meget bedre, fordi at du ved, at du ikke har brugt særlig meget tid på velsmagende tilbehør. De fleste danskere synes altid at noget agurkesalat er det bedste tilbehør, som du kan få til din mad. Derfor er det altid dejligt, at have muligheden for at lave en hurtig agurkesalat.

Comments are closed.