Hold koncentrationen oppe med Tangles

For mange, hvad end der er tale om børn, unge eller voksne, så kan det være svært at holde koncentrationen på noget i længere tid ad gangen. Det er svært helt at sige, hvorfor det er sådan. For nogle er det konkrete diagnoser, som gør at de har svært ved at holde fokus og samle deres sind om én ting. Men rigtig mange mennesker er nok også i høj grad præget af den moderne multi-tasking-kultur, hvor man skal kunne overskue telefon, computer og socialt samvær på én og samme tid. Lige meget hvad, så kan den manglende koncentrationsevne være skadelig.

For eksempel er det i arbejds- og undervisningssammenhænge et stort problem, hvis man ikke kan finde ud af at lytte efter i flere timer ad gangen. Dette kan skade ens indsats på arbejdspladsen, men det kan i sidste ende også have fatale konsekvenser for ens skolegang og videre uddannelsesforløb. For hører man ikke efter imens det gælder, så kan man risikere at falde alt for meget bagefter. Dette kan betyde dumpede eksaminer og fag, som man er nødt til at droppe at gøre færdige.

Brug en tangle til at opnå øget koncentration

Der er mange forskellige forslag til, hvad man kan gøre for at optimere sin koncentration i forskellige situationer. Selvfølgelig er der for dem med diagnoser medicin, som skal hjælpe med at give ro i kroppen og øge fokus. Men for alle de mange mennesker, som uden nogen umiddelbar grund bare døjer med problemer med koncentrationen, så kan gode råd synes dyre. Derfor er der blevet udviklet rigtig mange forskellige metoder og redskaber, som alle praler af at kunne hjælpe med koncentrationsevnen. Men få af disse har vist sig at være lige så effektive som tangles.

En tangle er egentlig et ganske simpelt og helt utrolig smart produkt. De runde, næsten slangeagtige bånd kan nemlig bevæges og formes i hånden, så de føles næsten levende og organiske. En tangle kan komme i rigtig mange forskellige modeller. Nogle af de helt klassiske modeller er de såkaldte metallic varianter. Disse er lavet med bøjelige led i metal eller metalfarvet plastik, og føles på den måde bastante og kølige i hånden. Men der er også mulighed for sjovere og mere farvestrålende modeller, samt udgaver med pels eller med små hår. Se hele udvalget på Mingle.dk

Tangles er både for børn og voksne

På grund af det farverige, sjove og finurlige design, så er der mange, som tænker, at tangles mest af alt er til børn og unge. Men dette er faktisk en helt fejlagtig antagelse. Selvom en Tangle fungerer enormt godt til børn og barnlige sjæle, så kan den nemlig også sagtens indgå i anderledes og mere voksne kontekster. I lighed med de meget populære fidget spinners, så er tangles nemlig mest af alt redskaber til at opnå ro i kroppen med. De kan nemt skjules i hånden imens man har øjnene rettet et andet sted hen, og på den måde behøver de ikke at vække opmærksomhed.

Det der sker når man holder på en Tangle er, at kroppens og hjernens trang til at gøre flere ting på én gang bliver tilfredsstillet. Når hænderne bevæger og leger med en Tangle, så indfinder der sig nemlig en psykisk ro, fordi man aktiverer kroppen fysisk. Det gode ved Tangles er samtidig, at de ikke kræver særlig meget mental fokus. Derfor kan man sagtens bevæge en Tangle rundt i hånden, uden at man behøver miste den fokus man har på den person som snakker, eller det, der foregår ved tavlen eller ved white boardet.

Comments are closed.