Derfor skal du have kondomer på dig

Der er mange grunde til, at du skal have kondomer på dig hver eneste dag. Dem kommer vi her ind på.

Sex er noget, som alle er interesseret i, medmindre man selvfølgelig er asexuel. Hvis ikke du er asexuel, synes du nok, at sex er ret rart. Og med rette. Men hvor rart er det, hvis du lige pludselig får at vide, at den kvinde, du ikke kender særlig godt, som du havde sex med for en måned siden, er blevet gravid? Nok ikke så skøn en følelse.

Her kan du læse, hvorfor det er så smart at have kondomer på sig. Hvis du er på udkig efter kondomer, skal du klikke på https://topia.dk/kondomer, hvis du vil finde et kæmpemæssigt udvalg af kondomer.

1: Det kan ske når som helst

Du kan få sex de mest overraskende øjeblikke og mest fantastiske steder. Det kan ske, at du lige går i skoven og får fræk øjenkontakt med en lækker kvinde. Så er det altså ikke særlig rart ikke at have et kondom på sig. Derfor gør du klogt i, at du har et kondom på dig hele tiden, således at du ved, hvad der foregår. Det er bare altid godt at have et kondom på sig, fordi det er et godt middel mod, at du lige pludselig skal stå en dag og tage stilling til, om du vil være far eller ej med en anden kvinde.

Det kan også være, at du er i byen, og der pludselig kommer en lækker mulighed. Den må ikke gå til spilde.

2: Sikrer dig mod sygdomme

Det er selvfølgelig også sådan, at du kan sikre dig selv mod sygdomme, hvis du bruger kondom. Det er ikke ligefrem det skønneste at få at vide, at man har en sexsygdom som eksempelvis klamydia. Derfor skal du gå efter, at du sikrer dig selv mod sygdomme. Det kan have negativ effekt på dig, hvis du eksempelvis har klamydia. Det er en sygdom, der gør, at du hele tiden skal tisse. Det er ikke særlig rart. Derfor er det klogt, at du vælger at bruge kondom, når du har sex med en kvinde, der ikke er din faste partner.

Det er ikke altid, at du får en sygdom af at have sex med en fremmed, men det kan desværre sagtens ske. Og det skal selvfølgelig undgås.

3: Hjælp en ven i nød

Det kan være, at du er i byen med en ven. I har det hyggeligt. I har det dejligt. Lige pludselig skal han hjem til en kvinde. Men han har ikke et kondom på sig. Hvad gør han så? Så spørger han selvfølgelig dig, om du er i besiddelse af et kondom. Det er du heldigvis. Det redder hans aften. Det er dejligt, ikke? Forestil dig, hvis ikke han kunne spørge dig om hjælp, og han fik en sexsygdom. Det ville ikke være særlig rart. Derfor er det super at have et kondom på sig ikke kun for sig selv, men også for andre.

Comments are closed.