Udlever du drømmen som projektleder?

Nyder du at have ansvar, elsker du at påtage dig rollen som planlægger og være den, der organiserer et projekt, så det vil nå i mål? Så er du sikkert projektleder, og du passer perfekt i rollen.

Som projektleder er hverdagen aldrig kedelig. Du står i spidsen for planlægningen og arbejder mod målet i spændende opgaver. Samtidig har du også fået pålagt dig en del ansvar, og du skal agere som overhoved og leder for andre, der er involveret i de projekter, du leder. Du skal kunne have mange bolde i luften og holde et solidt overblik.

Om du er ny projektleder, kommende projektleder eller har masser af erfaring på området, skader det aldrig med en kortvarig og intensiv projektlederuddannelse.

Med en projektlederuddannelse vil du nemlig ikke blot være helt klar og parat til at påtage dig nye projekter – du vil også have fået dig en rygsæk af værktøjer, inspiration og gode idéer, som du kan bruge i mange af livets henseender. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Det er aldrig for sent – tag en projektlederuddannelse

Måske tænker du, at toget er kørt for dig, og at du ikke har tiden til at tage dig en kortvarig uddannelse, hvis du allerede er i job som projektleder. Det er aldrig for sent at udvikle sig yderligere.

Der er naturligvis mange ting, du skal tage hensyn til, hvis du vælger at bygge videre på dig selv som projektleder – hvis du eksempelvis har en familie, og det kan godt være svært at tilpasse et uddannelsesforløb ind i en hektisk hverdag med børn og praktiske opgaver i hjemmet.

Det behøver du dog ikke lade dig holde tilbage af. Der er nemlig heldigvis en projektlederuddannelse, der vil udvikle dig som projektleder – på kun seks dage! Uddannelsen kaldes for Den Intensive Projektlederuddannelse, og drømmer du om at blive en endnu bedre projektleder, så kan du være sikker på at få de rette værktøjer derfra.

Vil du gerne udvikle dig som projektleder på under en uge? Så tag en kvalitetsorienteret og intensiv projektlederuddannelse.

Det får du på projektlederuddannelsen

Du kan heldigvis tage projektlederuddannelsen flere steder i Danmark – du kan nemlig både tage den i København og i Århus.

På projektlederuddannelsen bliver du ikke blot klogere på stillingen som projektleder – du vil faktisk også opleve at blive klogere på dig selv i form af personlighedstests og individuelle øvelser. Du kommer også til at skabe dit eget projekt, som du skal op til en eksamen i. Derfor kommer du altså også til at kunne vise dine evner, og du får respons på dit projekt fra folk, der virkelig ved, hvad de taler om.

Projektlederuddannelsen består af seks moduler, og du vil blive undervist af folk, der har masser af erfaring med projektledelse. De seks moduler består blandt andet af teamsamarbejdet, ledelse, målfokus og økonomi. Modulerne er skruet sammen af underviserne, der med deres projekterfaring ved, hvad der er relevant for dig at vide, uanset hvor længe, du har været projektleder.

Så skal du have dig en projektleder uddannelse? Klik forbi Aros Kurser & Uddannelser i dag.

 

Comments are closed.