Med et godt kursus i indesign kan du udvide dine karriemuligheder

Medie i alle mulige former er blevet en stor del af vores liv, og de bliver ikke mindre med tiden. Hvert eneste firma har behov for folk det kan skrue gode designs sammen, redigere videoer og arbejde med billedmateriale.

Med mindre ens virksomhed udelukkende er baseret på buisness to buissness, så skal man have en tilstedeværelse på de sociale medier, specielt Facebook og Instagram er vigtige steder. For at opnå dette, skal man have nogle dygtigt folk som kan skabe og redigere mediemateriale.

Et af de mest brugte programmer er Indesign, og heldigvis kan man nemt finde et Indesign kursus. Dette software program er skabt af virksomheden Adobe. De står bag nogle af de allermest benyttede programmer i verden, når det komme til design, video og billeder.

Derfor er det vigtigt at man kender noget til de her programmer hvis man vil begå sig i en medierig verden. Netop fordi det er en så vigtig del af arbejdsmarkedet, så er der også mange steder som tilbyder at ma kan tage kurser i for eksempel Indesign. På den måde kan man nemt bliver først ind i en verden, som man måske ikke kender, men som man snart ville gøre.

Hvad gør et program som Indesign?

Hvad er Indesign så? De fleste ved hvad Photoshop er; et program af samme udvikler, men det er mest fordi det er blevet en del af populærkulturen. At ”photoshoppe” noget har en reel betydning, men vi har ikke endnu et udtryk som hedder ”at indesigne” noget. Derfor er det ikke ligeså kendt et program.

Ikke desto mindre er det et af de mest benyttede programmer, hvis ikke det mest benyttede, når det kommer til layout. Og det er netop det som indesign kan: at lave layout. Men hvilke slags layout? De kan du lære på et kursus.

Indesign kan både bruges professionelt og privat

De fleste tænker i professionelle baner, når de tænker på at lære noget nyt. Sådan er det også med et program som Indesign, men programmet kan i særdeleshed også benyttes i sit privatliv. Det kan bruges til mange forskellige hobbyer.

Hvis man for eksempel er i gang med at skrive sin egen bog, eller arbejde på sin egen tegneserie, så kan man bruge Indesign. Hvis man gerne vil finde et Indesign kursus i Køben, så kan man kigge her: https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign.

 

Comments are closed.