Sådan vælger du den rigtige dørstopper

En dørstopper er et essentielt element af hver et hjem. Det er noget, som alle har brug for og som derfor er af stor betydning. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige dørstopper, da der mildt sagt findes mange dørstoppere på markedet som man ikke har lyst til at have i sin boligindretning.

 

Heldigvis findes der dog også rigtig mange dørstoppere som både er hyggelige, pæne og i god kvalitet. Når det kommer til at skulle vælge imellem dem, er det ikke lige så besværligt! Læs med, og find ud af hvordan du vælger den helt rigtige dørstopper.

Vælg en dørstopper du bliver glad af at kigge på

Selvom en dørstopper kun er en lille ting ud af mange, har den alligevel stor betydning. Det er den du ser på når du forlader et rum og går ind i et andet. Det er også den som du flytter rundt på når du skal lukke en dør eller holde en anden åben.

 

Det er derfor vigtigt at du vælger en dørstopper der bringer dig glæde – altså en du bliver glad af at se på. En rigtig fin dørstoppertype er Zuny dyr, som er de fineste dørstoppere der er designet som forskellige dyr. Du kan både få en panda, en hund, en and, en bjørn, en bæver, en gravhund eller noget helt, helt andet!

 

Man kan ikke undgå at blive glad af at se på en sød dørstopper der er udformet som en af sine yndlingsdyr. Du vælger blot helt selv hvilket dyr du har lyst til at have, og så har du ren fornøjelse ud af at lukke og åbne døre.

Hvor stor skal dørstopperen være?

Det næste spørgsmål der melder sig på banen er, hvor stor sådan en dørstopper så skal være for at den har den rette størrelse. Det kan nemlig godt være svært at vælge den helt rigtige størrelse, da der er fordele og ulemper ved det hele.

 

Hvilken størrelse dørstopper du skal vælge, afhænger selvfølgelig af hvem der bor i din husstand og hvordan de har det. Har du små børn som ikke skal flytte rundt på døren, er det en god idé med en stor og tung dørstopper. Har du ikke så mange kræfter i armene er det nok bedre med en mindre dørstopper der er lettere at manøvre rundt med.

 

Det gør du hvis dørstopperen ikke er så pæn længere

Noget der kan gå hen og ske med en dørstopper, er at den på et tidspunkt ikke er så pæn at se på længere. Eftersom den står lige i døråbningen, får den sikkert nogle slag og spark i løbet af sin tid, og den bliver måske også beskidt.

 

Heldigvis er dørstoppere slidstærke, da de jo skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor hjælper det meget blot at tørre den over med en våd klud, og at forme den tilbage til sit oprindelige udseende. Hvis det nu er helt galt med dørstopperen, er det jo heldigvis en undskyldning for at anskaffe sig en ny!

Comments are closed.