River stikket ud – Yoga i Chiang Mai

Alle kan få brug for en lille pause væk fra alt det stress og jag, som er hverdag for rigtig, rigtig mange danskere.

Jeg kan selv mærke på mig selv, at det er ved at være på tide, at jeg kommer lidt væk og får lidt ro på det hele. Jeg har kigget lidt på de forskellige muligheder for en fredelig get-away til Thailand. Thailand er en utroligt populær yoga-posedestination. Ikke kun for at tage ned og feste til fullmoon festerne, men også for dem, som gerne vil have helt ro på. Specielt nogle af de mere rolige øer er populære, men også oppe nord på, nærmere Chiang Mai. Yoga i Chiang Mai er også rigtig populært, og der findes nogle utroligt gode steder. Det kan du læse mere om på det link lige før.

Hvis du endnu ikke har læst om alle de mange fordele ved yoga, så kunne det godt være, at det var på tide at få læst op på det. Hvis du, fx lige som jeg, sidder foran en computer det meste af dagen, så kunne det være en rigtig god idé at komme i gang med yoga.

Jeg har selv kunne mærke en rigtig stor forandring siden jeg startede med yoga for 4 år siden, og siden hen har jeg ikke andet end gode ting at sige om det. Derfor synes jeg bestemt heller ikke, at I skulle snydes for et godt råd her på bloggen.

Hvis der er nogen af jer, læsere, som har erfaring med yoga, eller kender til andre gode yoga destinationer, så må I hjertens gerne tilføje det til siden her nedenunder i kommentarfeltet. Jeg håber på at få rigtig mange gode idéer og råd også.

Vi ses snart igen her på bloggen, og indtil da må I have det rigtig godt!

 

Comments are closed.