Med ret ryg skal verden erobres

Det er ikke for sjovt, når en ret ryg kaldes for en ”ædel” holdning. Især overklassen har altid gjort meget ud af at fremstå med rank ryg. En rank holdning og ret ryg udstråler selvdisciplin og autoritet. En krummet ryg derimod er et universelt signal for underkastelse. Disse signaler er ældre end selve menneskeheden, de findes også i dyreriget. Ikke kun hos vores nærmeste menneskeaber slægtninge.

Stort set alle flokdyr har en social orden. Og i denne sociale orden står en ret ryg for autoritet og en krum ryg for underkastelse.

Hvis du vil videre i livet, start med at rette ryggen.

Sådan kan du rette din ryg og får en rank holdning

Hemmeligheden bag en rank holdning og en ret ryg er stærke og udholdende rygmuskler og en smidig rygsøjle. Det kan kun nås igennem øvelser, motion og træning. Især effektiv er Pilates, Tai Chi og Yoga.

Men øvelser og træning er ikke altid nok. Hvis du allerede har en krum ryg, en begyndende pukkel o.l. kan du øve så meget som du vil, ryggen bliver ikke rank.

Også hvis ikke du har rygproblemer kan det være svært. Du kan rette ryggen ved at minde dig om det. Så kan du holde det et stykke tid, men før eller senere falder ryggen sammen igen. Sådan sker det faktisk for de fleste.

I så fald har du måske brug for lidt ekstra hjælp. En ret ryg sele vil løse problemet med at ryggen falder sammen efter et stykke tid.

Vær opmærksom på at hjælpemidler kun kan hjælpe

Med en ret ryg sele kan du bevare en rank ryg hele dagen. Det er selen der gør arbejdet for dig. Men du skal være opmærksom på at en ret ryg sele alene ikke er løsningen. Når du bruger hjælpemidler som ret ryg seler o.l. er det endnu vigtigere at du også træner din ryg.

Når rygmuskulaturen bliver aflastet, skal den arbejde mindre. En ret ryg sele vil holde ryggen rank, dagen lang. Men regelmæssig brug vil faktisk svække din rygmuskulatur. Og så bliver problemet selvforstærkende.

Derfor er det vigtig at du ikke nøjes med hjælpemidler alene. Du skal også træne ryggen. Det gælder faktisk for alle, uanset om de bruger en sele eller ej. Den eneste måde hvordan du kan holde ryggen sund og rygsøjlen rank og smidig er igennem træning.

Det er aldrig for sent at begynde med rygtræning. Men det er heller aldrig for tidligt. Jo tidligere du begynder, jo sundere vil din ryg være.

En ret ryg sele giver dig en rank holdning hele dagen. Regelmæssig rygtræning giver dig en sund ryg hele livet.

Var det ikke en gaveide til ham?

Det er ikke kun mænd der har problemer med oprejsning af ryg og eventuelt også andre dele. Men det rammer mænd mest. Kvinder har det generelt nemmere med at holde ryggen rank og ret.

Derfor er en ret ryg sele en udmærket gaveide til ham.

Men det er ikke den eneste gaveide han bliver glad for. Her er en anden ide til populære gaver til ham: https://www.sexshop.dk/

Sexlegetøj er stimulerende og med til at sikre forhold. Intet dræber et forhold så nådesløst som rutiner i sexlivet. Med hjælp af sexlegetøj kan I forhindre eller bryde rutiner og få spændingen tilbage.

Comments are closed.