Playmobil brandbil

Nu kan dit barn iklæde dig sit brandmandstøj og blive byens helt med den nye Playmobil brandbil! Hvis uheldet er ude og byen eller naboens hus står i flammer, så kom hurtigt dine venner til undsætning med Playmobils helt egen brandbil. Brandbilen kommer med en stige, så du kan komme ind på alle tænkelige etager og tage. Du kan også advare dine venner om, at du er på vej med det tilhørende blinklys og sirener, helt som på en vaskeægte brandbil. Hvis du vil være sikker på at stå godt fast med din brandbil, kan du slå støttebenene ud og hvis du som brandmand mangler bedre udsyn når du skal slukke dagens ildebrand, kan du også tage taget af brandbilen.

 

Gør oplevelsen endnu mere autentisk ved at købe Playmobils RC-modul, der lader dig fjernstyre brandbilen uanset hvor du er. Så kan du også lege med på afstand og se, hvordan begivenhederne udfolder sig fra afstand. Der medfølger et styk brandmand ved køb af en Playmobil brandbil, så legen kan begynde med det samme. Mangler du dukker til din leg, kan de købes separat og se så sin by bygge sig op fra bunden.

Fantasifuld leg med Playmobil

Den tyske legetøjsproducent Playmobil er kendt for sine fantasifulde og eventyrlige legesager, der for alvor aktiverer barnets fantasi og gør drømmene til virkelighed for enden af fingerspidserne. Kendt for sine mange forskellige former for miniatureverdener og temaer, der strækker sig fra alt fra livet som håndværker i byen, til at være en modig prins der ridder på ryggen af en ildspyende drage, til at være en langskægget pirat på de syv verdenshave. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Playmobils brandbil er derfor det perfekte legetøj til dit barn, som går med drømmen om at blive brandmand. Foruden en Playmobil brandbil, finder du også en Playmobil brandstation i vores sortiment samt en del Playmobil huse, der kan være med i legen. Hvis dit barn i stedet vil være ham der styrer slagets gang, så kan du ligeledes finde brandchefens bil i vores sortiment.

 

Gå på nye eventyr og vær byens store helt allerede i dag. Du kan købe Playmobils brandbil her: https://www.playmobilbutikken.dk/shop/playmobil-5362-brandbil-848p.html

 

Hvis du bliver bidt af en gal Playmobil figur, og vil udvide samlingen fra mere end bare en Playmobil brandbil, kan du med fordel holde øje med de mange forskellige kampager og særlige kollektioner, som virksomheden løbende smider på markedet.

 

Comments are closed.