Barbie legetøj – en ægte klassiker

I 1959 blev Barbie-dukken ”født” og siden da har hun – og hendes smukke Ken – vundet indpas på ethvert børneværelse. Barbie og Ken har siden første produktion vundet børns hjerter rundt i hele verden og dengang såvel som i dag, er Barbie legetøj blandt det allermest populære, i en ellers mangfoldig verden af legetøj. Barbie legetøj er altså det der kan karakteriseres som en ægte klassiker, når det kommer til legetøj og danskerne køber stadig Barbie legetøj til den helt store guldmedalje. Og det er der en god grund til, for Barbie legetøj er mere end blot legetøj. Det er nemlig legetøj, der skaber socialisering, kreativitet og masser af fantasi.

Dit barn får som regel et meget personligt forhold til den enkelte Barbie og børnene leger som regel med de samme Barbie dukker i mange år. Derfor er Barbie legetøj også en god investering. Det er ikke ligesom med meget andet legetøj, der står og samler støv på værelset efter kort tid. Barbie legetøjet kan nemlig være dit barns faste følgesvend gennem mange år og Barbie og Ken oplever sjældent at blive støvede.

En stor verden af Barbie legetøj og tilbehør

I Barbie-verdenen er der alverdens forskellige dukker. Udover den klassiske Barbie og Ken, fås dukker i mange forskellige variationer. Desuden findes der utallige mængder tilbehør, i form af biler, over 40 forskellige kæledyr, store og små huse og meget andet. Hertil kommer den store garderobe, som enhver Barbie-dukke bør have. For Barbie er en modebevidst kvinde, der har utallige moderigtige outfits og det er naturligvis muligt, at klæde Barbie dukken på, ligesom man ønsker det. I takt med, at mode er blevet en større del af hverdagen, er det også blevet en større del af Barbie dukkens garderobe. Det har resulteret i, at over 70 verdenskendte designere har designet tøj til Barbie og Ken.

Varesortimentet udvides konstant og det er derfor blevet rigtig nemt, at forkæle sine børn med den helt perfekte Barbie. Der er altså ingen grænser for, hvordan dit barns Barbie skal leve og se ud. Skal hun for eksempel være læge, model, rytter, lærerinde eller noget helt andet? Det er muligt at sammensætte dit barns Barbie-verden fuldstændig som det ønskes. I Barbies verden er det nemlig kun fantasien der sætter grænser. Hos Legetoejseksperten.dk finder du et bredt udvalg af Barbie dukker, Barbie tøj, Barbie tilbehør og meget andet.

Comments are closed.