Nyder du også grøn te

Mange nyder denne drik, som samtidig er super sundt for dit helbred. Den kan hjælpe med at forebygge og give din krop velvære. Teen kan du finde i mange forskellige varianter. Selvom det kan være, at teen stammer fra den samme plante, som engelsk te kommer fra, er måden, det forarbejdes på, helt forskellig. Det er lige præcis her, at teen får sine meget sunde egenskaber. Forskellen er i den gæringsproces, som sort te skal igennem, inden teen bliver fyldt i teposer. Gæringen giver den kraftige smag og mørke farve, som kendetegner denne slags drik. I modsætning er der ingen gæring ved den grønne variant. På den måde bliver den grønne farve beholdt samtidig med ,at smagen er let og skøn. Drikken er frisk, og kroppen kan nemmere optage de sunde stoffer, som er godt for vores sundhed. Den drik har i flere tusinde år været drukket i blandt andet Kina og Japan.

panda_tea_green_tea

Grøn te indeholder masser af antioxidanter

Denne grønne drik begynder at blive mere og mere populær i den vestlige verden som afslappende drik, men også som ingrediens i mad eller velværeprodukter. Det kan være i chokolade eller brugt i en fugtighedscreme. Mulighederne for at benytte dette mirakelmiddel er mange. Grunden til popularitet kan være den sunde effekt. En af de mest kendte ting, som teen kan være forbyggende overfor, er kræft. Hermed vil risikoen for at udvikle sygdommen være nedsat på grund af drikkens sunde egenskaber. Derudover kan det også være med at nedsætte kolesterolindholdet i blodet, hvilken kan forbygge hjerte/karsygdomme. Det er alle disse antioxidanter, mineraler og vitaminer, som drikken er rig på, der skal være med til at bevare kroppens sundhed og stimulere vores helbred. Der skulle også være tegn på, at den grønne drik kan bekæmpe led gigt og beskytte mod en udviklingen af Alzheimers. De positive effekter forsætter på en lang række, så du kan være sikker på, at dette middel vil gøre noget godt for både dig og din krop. jeg har det så godt efter en god kop grøn te.

Grøn te skaber velvære

Teen kan fås i flere varianter, så du ikke skal kede dig med den samme smag. Du kan eksperimentere dig frem, mens din krop glad og sund vil stå tilbage.

Dermed skulle der være en god mulighed for at finde en, der tiltaler dine smagsløg. Alt efter hvilken stemning eller årstid det er, kan der være en smag, som vil være optimal for dig.

Teen tager farten af den travle hverdag og får dig til at nyde øjeblikket. De mange varianter kan gøre oplevelsen forskellig hver gang og få dig til at sanse på ny. Det kan være den søde smag eller den mere bitre, som er med til at holde dig sund. Du kan afprøve og forelske dig i nye varianter.

 

Comments are closed.