Gør en forskel og giv gode råd til folk

Hvis du reelt ønsker at gøre noget godt kan det være svært at vide præcist hvad man skal kaste sig over. Men overvej om ikke du skulle begynde at lave horoskoper for så kunne du gøre en reel forskel for folk.

Selvom mange ikke tænker over det så kan det faktisk være et meget indflydelsesrigt job at være skribent af horoskoper. Det kan være, at man bare tænker, at det er nogle folk et eller andet sted i verden, som sidder over en spåkugle og s ellers bare videreformidler det, som den har at sige. Og det kan i nogle tilfælde også være rigtigt. For der er både i Tyskland og Danmark mange mennesker, som gør en ære ud af at afløse måne og stjerner og sol og himmel for på den måde at kunne sige noget om hvordan folk vil have det, har haft det og måske kunne få det. 14

Det er dog ikke i alle tilfælde, at horoskoper er så godt videnskabeligt funderede. For af og til er horoskoper rent faktisk bare en person, som prøver at skrive noget, som i princippet kan ramme næsten alle fordi, at det er så uspecifikt og bredt, at det ikke rigtigt kan bruges til noget. Og i sådanne tilfælde kan du godt overveje om ikke det var dig der skulle skrive sådanne horoskop stier. For umiddelbart virker det måske lidt fjollet, men det behøver det bestemt ikke at være. For det kan rent faktisk være en god måde at få folk til at gøre noget bestemt på. For det som der står i horoskoper, og igen gælder det både i de tyske horoskoper og de danske horoskoper som minder meget om hinanden, at folk rent faktisk retter sig efter hvad der står i de horoskoper.

Gør indflydelse med horoskoper, som du skriver

Så forestil dig, hvis du rent faktisk kan give en besked til så mange mennesker på en gang og så kan det endda være, at de retter sig efter den. Så noget af det du kan gøre er, at skrive i alle horoskoper, at alle bør være lidt bedre ved hinanden. Dette vil gøre, at alle bliver gladere da man således får en bedre verden. Så du kan eventuelt også alliere dig med en person i Tyskland, som laver wochenhoroskop, og sammen kan I så lave en deal om, at I skal skrive noget ud i jeres horoskoper, som skal minde meget om hinanden. Hver uge kan I så aftale hvad det skal være, og så kan det være, at I er så heldige, at det rent faktisk er noget, som folk vil gøre noget ved.

Måske har I en følelse af, at alle folk i de to lande i virkeligheden er håbløst utilfredse med deres nuværende arbejdssituation, og det kan I sammen gøre noget ved. Det I kan gøre er nemlig, at skrive ud I samtlige horoskoper, mere eller mindre subtilt, at folk burde overveje at sige deres arbejde op for at finde et andet arbejde. For på den måde vil I måske i løbet af ugen se i medierne, at der står, at det er mærkværdigt med så mange mennesker, som på så kort tid har sagt deres arbejde op for at finde noget andet. Dette er naturligvis problematisk da der måske slet ikke er nok jobs til alle disse mennesker. Men på mange måder er det lige meget fordi, at det, som de folk, der laver horoskoper rent faktisk ville det var jo alligevel at få folk til at handle på en bestemt måde. Og det kan også gælde andre ting, for eksempel donationer. For så kan disse personer, som skriver horoskoper, skrive ud i både Tyskland og Danmark, at folk bør give flere donationer til velgørenhed, hvilket vil være godt for diverse velgørenhedsorganisationer og de folk, som denne velgørenhed rent faktisk kommer til gode.

Comments are closed.