Der findes gode råd mod skaldethed

For nogle år siden begyndte min brors hårvækst at blive tyndere og tyndere. Tindingerne blev højere og højere, og han fik det, vil kalder en måne. Han brød sig overhovedet ikke om det. På ingen måde. Derfor prøvede han alverdens løsninger i form af parykker og hatte, ja endda også en turban. Ingen af løsningerne fandt han tilfredsstillende. Han ville altså have sin gamle hårpragt tilbage. Men desværre kan dette ikke helt lade sig gøre, selv ikke med den teknologi vi har nu om dage. Der findes dog et hav af måder at camouflere sin skaldethed på, også ud over de ovennævnte. Det var først, da jeg hørte om en metode fra en af mine kollegaer, at vi fandt en løsning, som min bror skulle vise sig at blive glad for. Den genskabte aldrig helt hans gamle frisure, men den hjalp lidt på det, og det endda på en meget mere permanent måde end alle de løsninger, han før havde afprøvet. Løsningen kaldes Scalp Micropigmentation, og det er en måde, som kan give dig en troværdig, korthåret frisure, som på en måde kan minde om den, du engang har haft, og dette endda helt uden kirurgiske indgreb.

Scalp Micropigmentation er en kosmetisk metode, som udelukkende benytter naturlige pigmenter, hvilket gør, at det er den bedste metode på markedet, hvis du ønsker at få noget, der ligner en hårpragt tilbage, uden at det skal se helt unaturligt og falskt ud. Der tages rigtig god tid til at gendanne kundens gamle hårtype, så man igen kan få en frisure, som minder om den, man engang havde, uden de store mærkbare forskelle.

Min bror var rigtig tilfreds med resultatet af sin behandling, og han vil aldrig gå tilbage til at benytte andre metoder, så det er helt klart en anbefalelsesværdig metode, hvis man har en begyndende skaldethed, som man er flov over. Der findes nemlig mange mænd, hvor skaldethed decideret ødelægger selvværdet, og når der nu er muligheder for at komme det nogenlunde til livs, vil det da være dumt ikke at overveje det i det mindste, så man igen kan føle sig stolt over sit hår.  Man skal dog huske på, at der aldrig vil være en løsning, som er 100 % permanent, så det handler meget om at finde den løsning, man selv synes bedst om. Nogen tager måske bare det skaldede look til sig, mens andre foretrækker at gå med hat, paryk eller kasket, og en hel tredje del af den skaldede del af befolkningen hellere vil have så meget af hårpragten tilbage, som det overhovedet er muligt at genskabe, og her er scalp micropigmentation en af de muligheder, man kan overveje at afprøve. Det handler udelukkende om, hvad man selv ønsker, for så snart man er begyndt at tabe håret og få måne og høje tindinger, så er der ikke nogen egentlig vej tilbage, der er kun måder, hvorpå man kan skjule det for omverdenen, hvis man ikke bryder sig om at være skaldet.

Se mere til emnet på http://pilorum-haarklinik.dk/

Comments are closed.