Derfor skal du starte på uddannelsen

Overvejer du at starte på uddannelsen som coach? Som uddannet coacher kommer du til at arbejde med mennesker på vidt forskellige niveauer. Årsagerne til at de henvender sig til en coach er vidt forskellige. Nogle af de typiske grunde er, at kunderne gerne vil have hjælp til at håndtere stress og travlhed, karriereskift, personlig udvikling og meget mere. Som coacher er det vigtigt, at du er god til at lytte, er snaksaglig, tålmodig og er åben overfor alle slags mennesker.

Dette er godt at vide om uddannelsen:

På uddannelsen som coach lærer du en masse om dig selv – både fagligt og personligt. Dine kompetencer bliver forbedret jo længere hen i uddannelsesforløbet du kommer. Den enkelte elev får en coach tilknyttet således, at de hele tiden har en kontaktperson at henvende sig til. Derudover er coachvejlederen den enkelte elevs støtte, hvis der skulle opstå noget i uddannelsesforløbet. Coachuddannelsen består af 5 moduller, hvor hver enkelt modul strækker sig over 3 dage. På hvert hold er der som regel 25 elever ad gangen.

Undervisningen på uddannelsen består af blandede aktiviteter, herunder cases, teori og øvelser. Underviserne er meget kompetente og er gode til at formidle deres budskab. Som en ekstra bonus inddrager underviserne eksempler fra hverdagen, så det bliver så realistisk for eleverne som muligt. På denne måde kan de også bedre forholde sig til de forskellige teorier. Som elev er man en vigtig prik i undervisningen, og underviserne hører gerne om elevernes tanker og erfaringer. Eleverne bliver taget seriøst på uddannelsen, hvilket er med til, at motivere dem endnu mere.

Værd at vide om Mindjuice Akademi:

Mindjuice Akademi er en af de førende kursus- og uddannelsessteder indenfor coachverdenen. De uddanner årligt mange dygtige coacher, som har elsket deres uddannelsestid. På Mindjuice Akademi kan man tage mange forskellige slags kurser, herunder konflikthåndtering, stresshåndtering, kommunikationstræning, personlig udvikling og coaching generelt. Alle uddannelserne på Mindjuice Akademi har opstået certificering, hvilket betyder, at uddannelsen forløber på et meget højt fagligt niveau. Hvis man overvejer at tage uddannelsen som coacher, så bliver Mindjuice Akademi altid anbefalet. Mindjuice betyder styrke, hvilket er noget, som alle eleverne får på uddannelsen. Mindjuice Akademi er et sted, hvor der er plads til alle. Den enkelte elev kan udvikle sig, være sig selv og føle sig hundred procent hjemme på akademiet.

 

Kurserne, som bliver afholdt på Mindjuice Akademi, er både åbne og interne kurser. Dette betyder, at alle kan deltage i nogle kurser, imens andre kurser f.eks. kun er for coachuddannede. Der er mange mennesker udefra, som finder kurserne enorm interessante, da det er dygtige foredragsholdere som afholder kurserne. Foredragsholderne er meget interesserede i deres emner, hvilket afspejles i deres meget livlige foredrag. Jo mere engagerede foredragsholderen er, desto nemmere er det også at fastholde kursisternes opmærksomhed.

Comments are closed.