Er danskvand sodavand uden smag?

Der er delte meninger om danskvand, er det sundt eller ej. P og jeg har drukket danskvand i mange år, og vores børn drikker det også. Vores søn Matt på 6 år havde en legeaftale i tirsdags, hvor vi serverede danskvand med bær og urter i. Det skulle en Karens datter i hvert fald ikke drikke. Så kunne hun ligeså godt give sin datter en sodavand. Hvad bildte jeg mig dog også ind at give hendes datter danskvand, også på en tirsdag. Jeg blev lidt fornærmet til at starte med, men så begyndte jeg at tænke på, om hun mon havde ret? Er danskvand det samme som en sodavand?

Er danskvand egentlig sundt?

Vi ville jo aldrig give vores børn noget, der kunne være skadeligt for dem. P og jeg har været så glade for danskvand, at vi har fået installeret et anlæg til vores Grohe vandhane i køkkenet. Vi fandt frem til en virksomhed der hedder Watertrade, der er en af nordens største udbyder af kulsyre. Var det en fejl at få installeret en potentiel kæmpe sodavandsmaskine? Mit svar er nej. Jeg googlede mig frem til, at der ikke er evidens for at det er sundhedsskadeligt, hverken for dine tænder eller knogler. Jeg tænker, at tandlæger er ok solide kilder, og når de siger at der ikke er noget at være nervøs for, så er det godt nok for mig. Danskvand er derimod et forrygende alternativ til sodavand. Ta’ den Karen! 

Få det meste ud af dit anlæg

Efter at have givet en Karen af en mor tørt på, så er det som om, jeg blevet meget gladere for vores danskvandsanlæg. Vi er simpelthen så glade for Watertrade og deres service. Det er så genialt, let og enkelt. Når du skal have en CO2 flaske ombytning, så sender du den bare retur også fylder de den op for dig igen. Watertrade har nemlig et mega smart retursystem, der skåner både miljøet og pengepungen. Watertrade går nemlig ind for genanvendelighed af CO2 flasker, og det gør også at du kan spare nogle penge, så du kun betaler for flaskens indhold. Det er skide smart.

Hvordan du kan få en sundere hverdag med danskvand?

Vi kan helt klart anbefale et danskvandsanlæg fra Watertrade. Du tror sikkert at jeg er biased, men som flere artikler påpeger, så er danskvand altså et godt alternativ til sodavand. Og det er altså ikke helt dårligt, når du har to små børn og en mand, der godt kan lide sodavand. Hvis du bare lige kan bilde din mand og børn ind, at det er ligeså godt som sodavand, så er det altså guld værd. Den hopper P desværre ikke ligeså meget på, men for nu, så elsker børnene danskvand med masser af sunde bær og urter i. Der er altså ingen grund til at få dårlig samvittighed over at give dine børn danskvand. Du kan altid pifte danskvanden op med bær og urter, så børnene også synes det er lidt sjovt og lækkert.

Comments are closed.