En lidt anderledes fobi

Vi har alle sammen et eller andet sjovt, vi er bange for, eller simpelthen ikke kan arbejde med. Vores veninde og kollega tager dog prisen for den sjoveste ’ting’ at være bange for. Hun er nemlig nervøs for bakterier!

”Hmm, bakterier? Det er da meget normalt”, tænker du nok nu. Ja, det er det – men hun er bange for bakterier i vand. Hun tror, at vand er fyldt med skadelige stoffer, der gør hende syg, og med tiden er det faktisk blevet så slemt, at hun er begyndt at købe vand på flaske.

Det har vi drillet hende meget med her i frisørsalonen, hvor vi alle arbejder. Det er lidt sjovt, som hun altid har vand med i flaske, fordi ellers bliver hun jo syg.

Den sjoveste og bedste gave

Vi kom til at snakke om, at det faktisk var lidt synd for hende, selvom vi har grint meget af det gennem årene – for det må da være utrolig stressende at være bekymret over at drikke vand fra vandhanen og altid have en flaske vand med på farten.

Derfor gik vi sammen om en særlig fødselsdagsgave til hende i weekenden – et vandfilter fra watertrade.dk. Det er simpelthen noget af det smarteste, jeg længe har stødt på! Man sætter simpelthen bare filteret på sin vandhane, og så sorterer den alle skadelige stoffer, klorrester og you name it fra!

Pigerne og jeg var helt oppe at køre. Det var både en sjov prank for at drille hende lidt, samtidig med at det var en gave, hun rent faktisk kunne bruge, og som måske kunne gøre en forskel i hendes liv. Måske hun kunne begynde at drikke postevand igen. Det var da en fantastisk tanke!

Fantastisk kundeservice og vejledning

Vi fik kyndig vejledning af de søde ansatte fra watergade, som fortalte os om de mange forskellige størrelser: grohe s, m og l. Der er åbenbart mange forskellige størrelser af vandhaner derude. Vi vidste af gode grunde ikke, hvilken størrelse hun skulle have, men vi gættede på en M. Så kan hun altid bytte den, hvis den er for lille eller stor.

Ganske kort tid efter blev den sendt til salonen, og hun fik lov at tage imod pakken og åbne den, mens vi alle sad spændt omkring hende og håbede, at vores lille prank og gave ville falde i god jord.

Aldrig har vi set vores kollega så glad!

Da hun åbnede gaven, begyndte hun først at grine helt ustyrligt, hvilket jo var dejligt! Det var lige den reaktion, vi havde håbet på. Bagefter blev hun helt rørt, for det betød jo ifølge hende, at vi havde gjort os tanker om, at hun ikke kunne lide at drikke postevand og rent faktisk brugt tid på at finde frem til at løsning, der kunne hjælpe hende.

Det betød rigtig meget for hende, og hun krammede os alle sammen og takkede os igen og igen. Det var en rigtig god oplevelse for os alle, og jeg glæder mig virkelig til at få opdateringer fra hende. Kunne en lille sjov prank og sød gave gøre en stor forskel for hendes liv og hverdag, så er det da den bedste gave, jeg nogensinde har givet til nogen!

”Hva.. Skal vi også have en her på kontoret?”

Jo mere vi efterfølgende har snakket om gaven på kontoret, jo mere er vi begyndt at lege med tanken om at få det i salonen. Det er ikke fordi, vi er bestemt bakterieforskrækkede – slet ikke med vand fra vandhanen herhjemme, men det har faktisk sine fordele at få et filter på vandhanen.

Watertrade fortalte, at selvom vandet herhjemme er meget rent sammenlignet med andre europæiske lande, så er det ikke 100% rent, og det var faktisk lidt en øjenåbner, da vi alle drikker meget vand hver dag på arbejdet.

Det virker som en god investering at sørge for al ens drikkevand er 100% rent. Selvom det nok er minimalt, hvor mange skadelige stoffer, der er i det danske vand, så kommer vandet trods alt nede fra jorden, som bliver gødet og udsat for alverdens kemikalier og farlige stoffer. Så hvem ved? Måske vi snart får et filter på her i salonen også. Det bliver vores bakterieforskrækkede kollega sikkert utrolig glad for, så slipper hun for at hele tiden have den irriterende plastikflaske med på slæb.

Comments are closed.