Vil du gerne have et ansigtsløft uden kirurgi?

Der er i dag mange, der vælger at ligge sig under kniven for at opnå det udseende, som de drømmer om. Det er dog i mange tilfælde slet ikke nødvendigt, da det er muligt at opnå gode resultater på så mange andre måder. Det er for eksempel noget, der er muligt, hvis du gerne vil have foretaget et ansigtsløft uden kirurgi. Det eneste, du skal gøre, det er at tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med Ultherapy, som du kan finde på siden; https://yourage.dk/ulthera-ultherapy/.

Men hvad er Ultherapy?

Ultherapy er en form for ultralydsbehandling. Det betyder, at der ikke bliver behov for nogen form for kirurgi. Energien fra en behandling laver en kontrolleret beskadigelse af hudens dybere lag, og denne skade begynder huden så at regenerere på. Det betyder, at den producerer nyt collagen, og dermed styrkes de fibre, der findes i hudens collagen. Under reproduktionen strammes huden op, og dermed er den med til at give hele ansigtet et smukt løft. Og dermed er en behandling med ultralyd et godt alternativ, når man ikke har lyst til at lægge sig under kniven til et større indgreb.

Hvor kan man burge Ultherapy?

Ultherapy er yderst velegnet, hvis du ønsker et løft af huden i dit ansigt. Det betyder, at den kan være med til at stramme fibrene op i den tynde og sarte hud, som der her findes. Dog er behandlingen også særdeles velegnet til opstramning af for eksempel halsen, som også rummer noget hud i det sarte niveau, og det samme gør sig gældende, hvis du går og drømmer om for eksempel konturering af kæbelinje, brynløft eller et brystløft. Der er således mange muligheder med denne på flere områder mere skånsomme behandling, og derfor er det lige pludselig ikke så afskrækkende at få det udseende, som man drømmer om.

Comments are closed.