Brug citater om livet til meditation

Flere og flere begynder at meditere og på anden måde slappe af for at kigge indad. Det er et symptom på, at vi lever i en verden, som går meget hurtigt og mange har svært ved at følge med. Netop derfor har man af og til brug for at tage et øjeblik, hvor man fokuserer på sig selv og ikke tænker på andre. Der er mange der både dyrker mindfuldness, yoga og mediation og mange føler, at disse ting hjælper. De skaber nemlig nogle øjeblikke, hvor det eneste det handler om er at tænke på kroppen og på hvordan den fungerer. Af og til kan det fungere at have nogle særlige ting man fokuserer på når man mediterer. Det kan være en farve, en følelse eller noget, som er blevet sagt. For eksempel kan det være et citat man har hørt. Der findes mange citater om livet kan man vælge at bruge.

Livsvisdom er en god ting at reflektere over

De fleste kender det, at man læser et citat, som man kan lide og som man er enig i. Det kan være, at man læser det i en avis eller en bog. Ofte vil der dog ske det, at man lukker bogen eller avisen og umiddelbart efter har man glemt alt om citatet. Det er en skam da det kan være, at man på den måde går glip af noget. Finder man et citat bør man derfor tage et billeder af det eller skrive det ned. Det er klart, at det kun er hvis man føler, at der er en sandhed bag citatet, at man skal gemme det. Ofte er det citaterne om livet, som er gode og som man husker. Det er dem, som man kan lære noget af, men det kan samtidig også være dem, der er sværest at forstå.

 

For er man selv ung har man ikke så meget livserfaring, som de ældre har. Og hvis det er en ældre person, der har skrevet det pågældende citat kan det af og til være svært at forstå. Det kræver, at man sætter sig ned og tænker godt og grundigt over citatet. Det kan man for eksempel gøre hvis man sørger for at meditere imens. Man kan lave en hel meditation, som man udelukkende dedikerer til et enkelt citat. Har man aldrig mediteret før kan det virke mærkeligt og svært at forestille sig, at man kan dedikere så meget tid til et enkelt citat. Der er dog stor sandsynlighed for, at man på den måde vil komme nogle lag dybere end man først kom da man læste citatet. For sådan er det ofte med de gode citater om livet; de kan forstås på flere måder og ofte har den en særlig betydning mellem linjerne.

Et citat om livet skaber lykke

Er man i en depression eller en svær tid kan det være meget godt at finde et citat, som passer på ens situation. Man kan blandt andet finde citater om livet på sitet https://de-sjove-jokes.dk/citater-om-livet/, hvor der er et citat, som alle kan bruge til noget konstruktivt.

Comments are closed.