Vælg den babyvægt, der passer til dit behov

Når du skal købe en babyvægt, kan det først og fremmest være en god ide at tænke over, om det skal være en transportabel eller en stationær babyvægt, du skal have. Hvis du har brug for at flytte rundt på babyvægten eller for eksempel tage den med hjem til patienter, har du brug for en transportabel vægt. Hvis vægten skal stå det samme sted hele tiden, er det smart for dig at vælge en af de stationære. Du kan se et stort udvalg af babyvægte på stetoskop.dk.

 

De transportable babyvægte er ofte sammenklappelige og nemme at have med. Du får tit en taske, så du nemt kan have den med dig rundt på besøg.

Den stationære vægt fylder heller ikke meget. Hvis du derfor ikke har en fast plads til den, kan du også hurtigt finde den frem, når du har brug for det. Det kan for eksempel være, hvis du er praktiserende læge, og du derfor ikke ser babyer hele tiden. Det kan også være, hvis du som småbørnsforældre har valgt at investere i en babyvægt.

 

Babyvægt gør det nemt at finde ud af, hvad barnet vejer

 

Babyvægtene er alle lavet som en skål, som barnet ligger i. Det er med til at gøre, at det er meget nemt for dig at få vejet barnet. Barnet kan ligge trygt og sikkert i skålen, og du er ikke nødt til at holde ved det, for at det kan ligge der. Det er med til at give en meget præcis vejning af barnet.

 

Hvis du altid foretager to vejninger for at være sikker på, at du har vejet rigtigt, kan det være en god ide for dig, at du vælger en babyvægt, der selv kan regne forskellen på de to vejninger ud. Det gør, at du ikke selv skal i gang med at regne forskellen ud, og at du derfor sparer noget tid. Selvom babyvægtene er meget præcise, kan en vejning godt ændre sig, fordi barnet rykkerede sig under den første vejning. Med to vejninger kan du derfor være mere sikker på resultatet.

 

Det er meget forskelligt, hvor højt op en babyvægt går. Typisk kan vægtene veje op til mellem 15 og 50 kilo. Hvis du gerne vil bruge vægten til tumlinger og mindre børn også, kan det derfor være en god ide for dig, at du vælger en vægt, der går højere op end de 15 kilo.

Comments are closed.