Ulykkelig baby? Prøv babymassage

For langt de fleste forældre er det en kæmpe lykke at få en lille baby ind i familien. Udover at man byder et nyt menneske velkommen til verden, så åbner man også sit hjerte for en masse kærlighed. Man kan glæde sig til at se sit barn vokse op og blive til et helt menneske.

Men det kan også være hårdt at være forælder. Særlig i barnets første leveår, hvor det er helt afhængigt af en. Mange babyer græder nemlig rigtig meget og sover dårligt om natten. Det kan der være mange grunde til, men der er hjælp at hente – for eksempel med professionel og blid babymassage.

Det kan være årsag til gråden

Alle børn græder en gang imellem, fordi de er utrygge, sultne eller bare utilpasse. Men græder en baby rigtig meget, så kan der stikke mere alvorlige problemer bag. Mavesmerter i form af forstoppelse eller kolik kan for eksempel være en årsag.

Øreproblemer eller skævheder i kroppen efter fødslen kan være andre. Fordi barnet ikke selv kan kommunikere, hvad der er galt, kan det være rigtig svært at finde årsagen. Derfor kan man som forælder med fordel prøve en behandling, som kan hjælpe på lidt af det hele.

De mange fordele ved babymassage

Babymassage kan være en rigtig god mulighed. De fleste klinikker, hvor man kan få normal massage, vil også have en mulighed for babymassage. Har den lokale behandler ikke dette tilbud, så kan man finde en specialist. Disse findes i hele Danmark, fra hovedstaden til Sønderborg.

Går man for eksempel til en professionel babymassør i Sønderborg, så vil man opleve, at en eller flere behandlinger kan gøre rigtig meget godt for ens baby. Forhåbentligt vil babyen virke mindre plaget, græde mindre og sove mere igennem. Babymassage er dermed en investering for både barnet og for forældrene.

En massage til forældrene

Mens man alligevel har sin baby til massage, så kan man med fordel huske at forkæle sig selv lidt også. Mange forældre er i de første år så optagede af deres baby, at de fuldstændig glemmer sig selv. Men de voksne har brug for luksus også.

Og det kan være hårdt for ryg, lænd og skuldre at bære meget rundt på et spædbarn. Her vil en god massage helt sikkert falde på et meget tørt sted. Man kan få den samme massør til at massere både en selv eller babyen, eller tage turen selv en anden dag.

 

 

 

Comments are closed.