Spisesteder i Odense

Mad skal man have – og det skal være god mad. Prøv spisesteder i Odense. Odense er en mangfoldig by, hvilket også kommer til udtryk i byens mange forskellige spisesteder. Hvis du vil have et spisested med hovedvægt på steak, så se mere her. Her kan du finde lækre retter, alt fra tigerrejer, oksemørbrad svøbt i bacon og til dessert. Du kan vælge mellem forskellige tilbehør til de forskellige retter. Du kan også prøve Côte de Boeuf, som vejer min. 500 g. Côte de Boeuf er et stykke kød, der er skåret af fra højrebet –  kød fra den forreste del af ryggen på oksen. Côte de Boeuf er det stykke, der sidder tættest på skulderen. Dette stykke er også det mest marmoreret, hvilket gør at det giver mest smag. Men du kan også finde andre gode, lækre og saftige bøffer på Sezer Steak House. For eksempel det de kalder Rib Eye og Entrecotes. Uanset hvilke bøf du vælger, kan du vælge tilbehør til. Du vælger selv om det skal være salatbar, kartofler og sauce ad libitum.

Grilling_Steaks_(with_border)

Du kan finde mad til hele familien. Hovedretterne er domineret af kød og kylling, mens forretterne er mere lette. Du kan vælge mellem tigerrejer, suppe, brød kurv og meget mere. Hvis du ikke er så glad for kød og kylling, kan du vælge et af pastamenuerne. Men hvis du er glad for kød og er sulten, så skal du have et af stedets hovedretter, du kan vælge mellem deres egen hjemmelavede burger, grill spyd – til den der gerne vil have lidt af hver, både kylling, oksemørbrad og filet. Der ud over kan du vælge oksefilet, oksemørbrad eller ribeye – du kan vælge mellem 200g og 300g kød – og 400g til den, der virkelig er sulten. Uanset hvilke hovedret du vælger kan du vælge forskellige tilbehør, herunder forskellige slags kartofler – bagt kartoffel, pommes frites og ovnstegt kartofler. Du kan vælge mellem forskellige saucer og dip. Så der er lidt til enhver smag.

 

Desserten er ligeså vigtig, som maden

 

Desserten er ligeså vigtig som forret og hovedret. Efter maden kan man blive siddende og hygge snakke, til sidst, når der er mere plads i maven, kan man bestille en dessert, så det er ikke noget du skal bestille med det samme. Du kan finde desserter til enhver smag. Hvis du er til det traditionelle oste tallerken – så får du noget af husets udvalg  af oste med syltede valnødder. Hvis du er til de mere traditionelle desserter, kan du vælge den gode gamle bananasplit med flødeskum og chokoladesauce. Du  kan også vælge en æbletærte med cremefraiche og chokoladesauce. Hvis du er til mere chokolade, kan du vælge chokolade kage, som bliver serveret med vanilje is – hvis det heller ikke er noget for dig, kan du bestille pandekage med is. Så der er igen noget til enhver smag.

 

Kom ind med din familie og nyd en aften med god mad – hvis I ikke vil sidde her og spise, kan I tage madet med hjem eller bestille hjem.

Comments are closed.