Slip for ømme muskler

Det er vigtigt og godt for kroppen, hvis man træner den og holder den i gang. Det kan man gøre på forskellig vis. Hvis man godt kan lide at styrketræne, så vil man formentlig komme til at opleve ømme muskelgrupper. Det samme gælder hvis man er glad for at løbetræne. Hvis man har trænet hårdt, så kan man opleve at man er øm i flere dage efter. Det kan også betyde, at man simpelthen er for øm til at træne med det samme igen. Det er en skam da det også kan betyde, at man hurtigt kommer ud af ens gode rytme. Det skal man helst gøre noget ved, men det kan man heldigvis også godt.

Det rette værktøj

Man kan gøre forskellige ting, for at undgå at man bliver alt for øm efter træning. Det vil altid være en god idé at strække ud før, under og efter træning. Det betyder nemlig at man kan få løsnet lidt op og at man bliver mere smidig. Det er dog ikke nødvendigvis nok i alle tilfælde. Man kan heldigvis købe noget udstyr, som også godt kan hjælpe. Med en massagepistol kan man få styr på de ømme muskler. Man bruger den ved at sætte den på den ømme muskel, hvorefter man giver den et tryk. Det kan gøre ret ondt, hvis musklen i forvejen er øm og belastet, men det kan gøre en rigtig stor forskel. På painhunter.dk kan du se gode massagepistoler. De er lavet af høj kvalitet, så du kan være sikker på at du får et solidt produkt.

Bedre restitution

Noget af det vigtigste, hvis man godt kan lide at træne, er ens restitution. Det er individuelt, men man kan dog også godt påvirke det. Jo bedre form man er i, og jo bedre udholdenhed man får opbygget, jo bedre bliver man også til at komme sig hurtigt. Man kan nemlig træne kroppen i at skulle præstere dag efter dag. Det ser man blandt andet hos cykelryttere, der har evnen til at blive ved mange dage i træk. Det er dog også rigtig sundt at holde nogle dage fri, hvor man får restitueret. På den måde mindsker man også risikoen, for at få overbelastningsskader. Dagen efter en hård træning, kan man måske bare gå en tur i et roligt tempo. Det vil nemlig gøre at man får gang i blodomløbet og på den måde får transporteret nogle affaldsstoffer væk fra musklerne.

Udarbejd et skema

Hvis man gerne vil have en effektiv træning, men samtidig også kender til vigtigheden af at restituere, så bør man udarbejde et skema. Ved at lave et skema over ens uge, så kan man planlægge, hvilke dage man skal træne. Man kan også skrive ned, hvad man har tænkt sig at træne. Det gør det mere overskueligt, hvilket kan være meget rart. Man kan også skrive ned, hvis man har tænkt sig at hvile et par dage. Det kan nemlig være med til, at man præsterer endnu bedre næste gang man træner. Det kan vise sig at være en fordel.

Comments are closed.