Sjove aktiviteter du kan lave i ferien

Det kan være svært at finde på noget at lave, når man har en lang ferie helt uden nogle planer. Heldigvis findes der masser af aktiviteter du kan lave herhjemme i Danmark. Der er en masse forskellige aktiviteter, om du vil lave noget alene, med familien eller med venner.

Hvad kan man lave på en regnvejrsdag?

Du har ferie, men det regner. Du gider måske ikke sidde hjemme hele dagen, da vi alle har brug for at komme ud og lave noget en gang i mellem. Så er det heldigt der er masser at lave, selvom det er dårligt vejr. Faktisk kan du stadig være udenfor selvom det regner. Prøv noget nyt. Har du nogensinde været på stranden mens det regner? Eller danset i regnen? Det er noget vi alle burde prøve mindst en gang i livet.

Man kan altid tage i biografen på en regnvejrs dag, det er faktisk lidt hyggeligere når det regner. Du kan også lave et film maraton med nogle venner. Du kan også tage en tur i shopping center og købe en masse ting som du kunne få brug for, når vejret bliver godt igen, for eksempel noget som kajakudstyr. Det er i hvert fald dumt at spilde det gode vejr på at bruge timer indenfor i et center.

En tur i vandet – kajak, kano og badetur

Hvis det er godt vejr, så er der rigtig mange ting man kan lave. Sommerferien er lang, og når det endelig er godt vejr så skal det også nydes. Derfor kan du sammen med dine venner eller din familie, eller måske endda alene tage på stranden. Her kan du tage en masse sol, blive lækker og brun, og samtidigt køle koppen ned ude i vandet, alt imens du har det sjovt. Hvis du ikke er vild med sand og strand, så findes der også masser af badesøer.

En hyggelig ting du bare burde prøve, er kajak. Kajak er en lang og smal lille båd, hvor roeren sidder i front. Det kan være en fantastisk smuk og hyggelig oplevelse, om du gør det alene eller med andre. I kan sidde i hver jeres kajak, eller dele en med flere pladser i. Du vil selvfølgelig have brug for kajakudstyr. Kajakudstyr består af en masse forskellige ting, men man kan altså ikke rigtig komme ud og sejle i kajak, hvis ikke du har kajakudstyr klar og parat. Måske kan du låne noget kajakudstyr af nogle venner eller familie.

Du kan også sejle i kano, hvilket minder meget om kajak også. Det er også en lille smal båd, den er til gengæld åben foroven. Du kan selv finde ud af, om du er mere til kajak eller kano, og det kan du finde ud af ved at undersøge lidt om, hvordan det er at sejle i en kano i forhold til en kajak. Men uanset hvad du vælger, så er det en garanteret mindeværdig oplevelse, og derfor er de begge to en rigtig god aktivitet til din ferie.

Comments are closed.