Nye badmintontasker kan rumme alt

Det er gået op for størstedelen af alle der spiller badminton, at en badmintontaske er en nødvendighed. Det er et stykke udstyr man simpelthen ikke kan undvære, ligegyldigt hvilket niveau man spiller på, fordi sådan en taske simpelthen beskytter ens udstyr og kan spare en for mange penge, da man i høj grad undgår det går i stykker.

 

Du kan have det hele med

Når man snakker badmintontasker, er det selvfølgelig vigtigt at undersøge hvilken størrelse taske man har brug for. Der er nemlig tre almindelige størrelser fra alle producenter, hvilket er en lille rygsæk typisk til nybegyndere eller den lille spiller, der endnu ikke har så meget udstyr, en almindelig 2-rums-taske og ellers den helt store 3-rums-taske. Derudover har danske Forza lavet en særlig udvidet udgave af badmintontasken med tre rum, fordi de har lavet den om til en taske med to rum, men hvor det så er et dobbelt stå stort rum der er og et almindeligt rum. Det betyder at det er muligt at have meget med, uden at skulle dele det op i forskellige rum, hvis man alligevel kun har brug for et rum til ens ketchere.

 

Selv god nok til de professionelle

En varianter af badmintontasker som Yonex har gode salgstal ved er deres pro bags, der er en variant, der bruges af samtlige eliter. Denne model er lavet af de mest holdbare råmaterialer og der er ikke sparet på det mindste ift. komfort og detaljer. Det kan tydeliggøres at rummet til ketchere i denne variant af Yonex badmintontasker er foret med god termo for, som har til mål at sikre at dine ketcher ikke bliver udsat for store udslag i temperaturen, fordi dette kan smadre hårdheden på dine strenge, da de bliver større i varme og bliver mindre hvis det er koldt. Der er indeholder naturligvis også en separat lomme til dine sko, så de ikke ligger sammen med dit udstyr og dine ketcher. På derved sikrer du at sved fra de benyttede sko smitter af på det nye tøj eller håndtaget på dine ketcher. En lille lomme på siden til tilbehør er der selvfølgelig også på alle Yonex typer og det er svær at leve uden hvis man ikke vil bruge en stor taske, som er fyldt med meget rod.

 

Tre rum blev til to

Igennem de sidste mange år har danske Forza gang på gang overrasket konkurrenterne med nye kombinationer og måder at udnytte pladsen i badmintontasker på. En af de sidste nyskabelser er at den praktiske 3 rums taske, som navnet insinuerer har 3 rum, er blevet til en 2 rums taske. Det betyder at man får den nøjagtig samme muligheder som en 3-rums taske, men der er bare et rum til ketcher og så et lækkert dobbelt lomme til det resterende resten. På denne måde er det nemmere at benytte alt pladsen i en Forza badmintontaske, da det typisk er lidt svært at finde noget at putte i det tredje rum, med mindre man har virkelig mange ketcher man skal have rum til.

 

Endnu flere at vælge imellem

Ud over den taske der er god nok til alle de professionelle, der selvfølgelig bruger denne taske i stor stil. Derudover så har både Forza og Yonex en standard taske, som tidligere nævnt indeholder to rum. Den er særlig god, fordi man her kan have det vigtigste og bedste udstyr med og samtidig have sine ketchere adskilt fra for eksempel ens sko, så ens greb ikke kommer til at lugte af sure tærer. Denne form for taske er også rigtig god til de spillere der endnu ikke har anskaffet sig helt vildt meget udstyr, eller bare de spillere og udøvere der formår kun at tage det mest nødvendige med.

Comments are closed.