Mangler du inspiration til pynt på væggene i børneværelset?

Den første tid med en lille ny er fantastisk og helt unik. Mange går i gang med rede byggeriet allerede flere måneder inden baby melder sin ankomst, hvorimod andre først går i gang med børneværelset, når baby har meldt sin ankomst. I takt med at barnet vokser, så skal man også være forberedt på at han/hun vil få andre interesse og gerne vil have nyt pynt på værelset.

Men hvad skal man så lige dekorere værelset med? Der er mange ting, man kan bruge til dekoration på børneværelset. Et af de steder, der ofte volder lidt problemer, er de store, tomme vægge. Et godt bud på flot vægdekoration vil være plakater. Plakater kan være tidløse, forestille barnets yndlingstegnefilmsfigur eller være rustikke og pæne.

Plakater er blevet utroligt populære på børneværelset

Plakater er blevet ekstremt populære de senere år, og de anses ikke for billig discount pynt, som hvis man tog en plakat ud af et blad og hang op. Disse plakater, som er designet med henblik på vægpynt er i noget højere kvalitet og i rigtig høj og god opløsning, så man får et ultraklart billede.

Børn elsker fantasi og eventyr. De forstår det måske ikke helt fra starten af, men i takt med at de vokser og udvikler sig, så bliver de mere bevidste om det eventyrlige univers, hvor alt er muligt – lige noget far et lille barnesind. Et børneværelse, der er dekoreret som et vaskeægte eventyrland må derfor være ethvert barns drømmeværelse.

Har du hørt om plakater fra Mrs. Mighettos eventyrlige univers?

Og plakater med eventyrlige tegninger kan netop være det, der binder den røde tråd sammen, så værelset kommer til at fremstå eventyrligt. Der findes nogle flotte plakater, der er designet ud fra Mrs. Mighettos eventyrlige univers. Plakaterne forestiller unikke figurer, der er tegnet i deres helt egen stil. De er utroligt stemningsfyldte og designet med afdæmpede farver og med flotte skygger, der gør, at man bliver draget hen til billedet og opslugt af det spændende univers.

Dyrene ser meget fine og elegante ud, og så er de særligt kendetegnet ved deres store, nuttede øjne. Det er tydeligt, at plakaterne i den originale form er håndtegnet med akvarel og ikke blot animerede, som mange plakater ellers er. Fugle og flyvende væsner går meget igen – ja, endda en flyvende hval med hat og balloner! Det passer perfekt ind i børnenes fantasiverden, hvor en af de fedeste ting ofte er, at man kan flyve.

Plakaterne er designet således, at hver af disse unikke figurer har deres egen personlighed og spændende historie. Børn elsker at bruge deres fantasi – måske de selv finder på en historie til deres plakater? Det vil være en fin og hyggelig måde at falde i søvn på om aftenen, når barnet ligger og kigger på sine finde plakater som det sidste inden sovetid.

Da plakaterne er designet i de stemningsfyldte, afdæmpede farver, så passer de perfekt ind i den boligmode, der er oppe i tiden. Det er moderne med lyse, afdæmpede farver, som gerne må få tilføjet et strejf af rustik. Ved at lade væggene være hvide eller en afdæmpet pastelfarve eller støvet farve, vil vægpynten også komme bedre til sin ret, og samtidige r der ikke en masse farver, der skriger om opmærksomhed. Det giver et roligt og pænt børneværelse.

Køb plakater fra Mrs. Mighettos unikke eventyrlige univers online

De flotte plakater til børneværelset kan købes online. Da de er af virkelig høj kvalitet og meget unikke, så sælges de naturligvis ikke til discountpriser. Når man har denne type plakater på børneværelset, så tænker man over indretningen og vil gøre noget ud af den. Plakaterne koster typisk fra 2260 kr. til 399 kr., så det er heller ikke fordi, de ødelægger indretningsbudgettet.

 

 

Comments are closed.