GPS tracker til bil

Vidste du, at det er muligt at lave en aftale, der hjælper dig med at holde styr på din firmabil – eller på hele flåden, hvis I har sådan en? Det er muligt at digitalisere kørselsbogen via GPS.

Du kan med en smart løsning få fuldt overblik over de biler, der kører i firmaets ærinde og hele tiden have fuldt styr på, hvor de er både nu og med et tilbageblik. Den digitale information giver dig adgang til GSP lokationer hele tiden samtidig med at du kan eksportere data til dit foretrukne format så du har et let tilgængeligt overblik.

 

Firmabil med opsyn

Du behøver ikke at være utryg eller mistroisk overfor dine medarbejdere for at vælge denne form for GPS tracking til bilerne i din flåde. Det betyder blot, at du gør arbejdet lettere for dig selv og de kørende medarbejdere at holde styr på kørsel og kilometer.

Du kan hurtigt få et øjebliksbillede over, hvor alle køretøjer i din flåde befinder sig, fordi informationen uploades hvert 5. sekund.

På den måde kan du let og hurtigt sørger for at alle overholder EU regler for kørebog, holde øje med, om dine chauffører overholder fartbegrænsningerne og være up to date med om hviletiden bliver overholdt.

 

Tryghed for dig og dine medarbejdere

Det er ikke en overvågning men en tryghed for dig og dine medarbejdere, når du vælger at koble firmaets biler op på en fælles GPS ordning. Det er en god sikkerhedsforanstaltning og en fordel i forhold til ajourførelse af logbøger og kørselsregnskab.

For dine medarbejdere er det desuden en tryghed, fordi de til enhver tid kan bevise, hvor de har været på et given tidspunkt, hvor hurtigt de har kørt samt, at de kun har kørt de tilladte timer.

Sørg for, at der bliver mere tid til at koncentrere sig om arbejdet og de forestående opgaver.

 

Spar tid

Der findes rigtig mange smarte løsninger, der hjælper dig med at spare tid og arbejde ved at digitalisere opgaver, der ellers skulle være udført manuelt.

På siden her kan du læse mere om gps tracker til bil, som er en af de løsninger, der tilbyder dig en række forskellige muligheder for at digitalisere og monitere dine køretøjer på en let og overskuelig måde.

Hvis du har flere køretøjer i din flåde kan det være en stor tidsbesparelse og en økonomisk fordel, at du kan holde styr på tingene digitalt.

Comments are closed.