Du får alt det bedste med en el smøg

Skal du ryge kan du lige så godt gøre det på en ordentlig måde. Der er ingen ryger, som tager hvæs efter hvæs, som ikke ved, at det ikke er godt for kroppen. Så har du muligheden kan du lige så godt gøre hvad du kan for, at det bliver en smule bedre for kroppen. Der er forskellige ting at gøre. For det første kan du helt stoppe, men det ved enhver ryger kan være meget svært. For det andet kan du overveje at ryge light smøger, hvilket også kan være en god overgang til at stoppe. Du kan også overveje om en el smøg er noget, som du kan komme i gang med. For med sådan en smøg får du nemlig alt det bedste fra rygeoplevelsen. Du kan stå og pulse løs og nyde det at holde din hånd og mund aktiveret. På den anden side får du det sociale aspekt med. For når folk spørger om du vil ryge kan du blot finde din el smøg og så kan du ellers gå ud og ryge med de andre rygere i selskabet. På den måde kan du få en god snak med dem uden at du står og ryger de samme, skadelige smøger som dem. For det man ved om en el smøg er, at den er væsentligt sundere end de almindelige smøger, som de fleste andre ryger.

En el smøg er lige til at ryge

Mange af de el cigaretter du køber er ikke lige til at gå i gang med at ryge. Du skal have flere forskellige komponenter. Og har du ikke alle disse komponenter kan du ikke bare gå i gang. Anderledes er det dog med andre typer af el smøger. For med dem får du en el smøg, som er formet som en helt almindelig cigaret. Du skal absolut ikke gøre andet end at tage den ud af pakken. Du trykker på en knap og så er du ellers i gang med at ryge. Noget af det, som du undgår ved at tage en el smøg i stedet for en almindelig smøg er de mange tilsætningsstoffer. For der er rigtig mange forskellige typer af tilsætningsstoffer i helt almindelige, konventionelle cigaretter. Dem ønsker man naturligvis helst at undgå, hvorfor det kan betale sig at kvitte denne type af rygeoplevelse meget hurtigt.

 

En anden god ting ved en el smøg er, at de kan smage lige som du vil have det. For hvor en cigaret altid smager af det samme, så kan du helt selv bestemme smagen når den er elektronisk. Det er blevet meget populært med click cigaretter og her har man dog en lille smule at sige når det kommer til hvordan ens smøger skal smage. Det er dog meget sjældent, at det er andet end mint smag man får på den måde. Hvis du vælger en el smøg kan du få mange flere forskellige smage. Har du for eksempel en yndlings type slik så er det noget, som du kan vælge at få med i din e-cigaret. Det kan være, at du er helt vild med krudtugler og så er det noget, som du kan bestemme, at din el smøg skal smage af. Netop denne ting er noget, som tiltaler mange, og det er da også en af grundene til, at så mange er begyndt at skifte de konventionelle smøger ud med den nye elektroniske type.

En el smøg lugter ikke

En anden fordel ved en el smøg er, at den slet ikke lugter som almindelige cigaretter. Der kommer røg ud af den, men det er dog blot vanddamp. Ønsker du at læse mere om fordelene ved denne type af smøger kan du kigge på siden https://www.ezee-e.dk/el-smoeg/, hvor der står meget mere om hvad du kan gøre.

Comments are closed.