Den sjoveste transportform

Efter el-løbehjulets indtog i det senmoderne samfund har det aldrig nogensinde været sjovere at transportere sig. At komme fra A til B er blevet let som en leg og sjovt som et stand up-show. Og det allerbedste ved det hele er, at alle kan køre på el-løbehjul.

 

Lovgivning omkring el-løbehjul

Der har været en del forvirring om hvorvidt det overhovedet er lovligt at køre på el-løbehjul i Danmark. Men det forholder sig rent faktisk sådan, at det fra og med den 1. januar i 2019 blev gjort lovligt at køre på el-løbehjul i hele Danmark.

Dette betyder selvfølgelig ikke, at man bare må køre på gader og stræder og lige dér, hvor det passer én. Der er visse regler, man skal overholde ved kørsel på el-løbehjul.

For det første må man kun køre på løbehjulet på cykelstier. Dette betyder altså, at det modsat det indtryk, man kan få i storbyerne rundt omkring i landet, er strengt forbudt at køre på både fortove og gågader.

Den anden regel er, at kørslen ikke må overstige tyve kilometer i timen.

Den sidste regel omhandler aldersgrænsen, som for el-løbehjul er 15 år. Altså må man ikke køre på el-løbehjul i Danmark, førend man er fyldt femten år.

 

Opladning af el-løbehjulet

Det smarte ved el-løbehjul er, at det jo i virkeligheden er et ret ”simpelt” transportmiddel. Det kører nemlig ikke på benzin, så man skal ikke tanke op og det forurener derfor ikke på samme måde, som biler gør hvis man taler om brændstofforurening. Hvis ens el-løbehjul skal kunne køre, skal man blot oplade det igennem en almindelig stikkontakt. Hvis batteriet er helt dødt og man gerne vil have det fuldt opladt, vil det tage omkring fire timer. Og når batteriet så har 100% strøm kan det køre helt op til 25 kilometer, før det igen får brug for opladning. Dette vil selvfølgelig variere alt afhængigt af det terræn, man kører i. Hvis der er mange bakker og andre former for forhindringer, vil batteriet naturligvis blive brugt op hurtigere, fordi det er mere krævende for løbehjulet at skulle køre op ad bakker, end det er at køre ligeud på en asfalteret vej. Man kan læse meget mere om el-løbehjul inde på gofast.dk.

 

Hvad siger kunderne?

Gofast-løbehjulet har kun fået gode anmeldelser på hjemmesiden. 100% af de kunder, der har lavet en anmeldelse, har faktisk givet 5 ud af 5 stjerner til både produktet og servicen.

Der bliver især kommenteret måden hvorpå løbehjulet gør hverdagen nemmere for brugerne. De udtaler, at turen til og fra arbejde er blevet meget, meget lettere, efter de har fået et el-løbehjul. Dette skyldes, at man kan undgå morgentrafikken på vejene blandt alle bilerne samtidig med, at man ikke behøver at bruge enormt lang tid på at gå. Man kommer altså hurtigt frem til sit job samtidig med, at man får en rigtig god start på dagen, fordi det simpelthen bare er en fornøjelse at køre på el-løbehjul ifølge brugerne. De giver også et godt tip med på vejen, hvilket er, at man med fordel kan tage opladeren med sig rundt i tilfælde af, at løbehjulet skulle få brug for en opladning inden turen hjem igen senere på dagen.

En god måde at se byen på

I anmeldelserne bliver der også talt om, at det er en skøn måde at opleve en ny by på, hvis man kører rundt på et el-løbehjul. Det går hurtigere end at gå og man slipper for vabler og ømme fødder, men man får alligevel set alle de små, fine detaljer i gaderne. El-løbehjulet kan altså i den grad også anbefales til sightseeing.

 

Comments are closed.