Bestil lækker mad fra Kalvø Badehotel

Når man planlægger fester er det rart, at man ikke skal stå for hver enkel detalje selv. Det kræver meget tid at planlægge en fest, men hvis man får hjælp udefra til f.eks. maden, så bliver det hele lidt mere uoverskueligt. Hvis du er bosat i Jylland, så kan det varmt anbefales at bestille god mad fra Kalvø Badehotel. Der er altid masser af mennesker på hotellet, så man skal være ude i god tid for at være sikker på, at de kan levere maden på festdagen. Hvis man ikke selv har overskud til at planlægge menuen, så kan de dygtige kokke heldigvis hjælpe med, at få ordnet dette.

Værd at vide om maden:

Kokkene på Kalvø badehotel laver mad udelukkende på danske råvarer. Det er meget forskelligt hvad der står på menukortet, da menuerne planlægges efter årstiderne. Kokkene har mange års erfaring og ved præcis hvordan den enkelte ret skal tilberedes. Det er en stor fordel at du bor i nærheden af Kalvø, hvis du gerne vil have mad ud af huset. Hvis man bor indenfor 15 km afstand, så skal man ikke betale for, at badehotellet leverer maden. Hvis der er mere end 15 km, så skal man til at betale for transporten. Kokkene på badehotellet er meget fleksible med, at lave andre retter end det, som der står på menukortet. Hvis man har ønsker om en bestemt ret, så kan kokkene godt overtales til at lave den. Når maden leveres til kunden, så er alt mad pakket godt ind, så det ikke bliver dårligt. Hvis man er i tvivl om man skal bestille mad derfra, så har man mulighed for at kunne få en snak med personalet. Herved kan kunden fortælle om sine forventninger og dermed få en pris på, hvad det hele kommer til at koste. Man er ikke forpligtet til at sige ja til tilbuddet, og kan dermed godt forlade badehotellet uden at skulle give noget for samtalen. På kalvoebadehotel.dk  kan du læse mere om mad ud af huset.

Derfor skal du vælge Kalvø Badehotel:

Hvis du er bosat i Aabenraa eller Haderslev, så kan du med fordel bestille mad ud af huset fra badehotellet. Det tager ikke lang tid for personalet at levere maden og du sikrer dig, at maden er varm, når den kommer frem. Man kan nemt planlægge tidspunktet for leveringen, da der er så langt fra badehotellet til Aabenraa og Haderslev. Kalvø Badehotel har utrolig smukke omgivelser, så hvis du bliver tilfreds med maden ud af huset, så kan du overveje at holde den næste fest på selve badehotellet.

Comments are closed.